Coldplay - 'A Head Full of Dreams | Kaleidoscope' Era (15)

897 回覆
27 Like 2 Dislike
又等我推推post
以下多圖
話說上星期又上ebay睇下有咩coldplay特別野買
點知俾我搵到兩隻大家都一定識嘅大碟但就應該香港冇見過/買到嘅version
跟手就課左金
X&Y 同ghost stories

睇相大家覺得冇咩特別
先講X&Y
依隻唔係平時買到嘅版本,正確d講依隻叫X&Y interview,我都係果日check番先知有出過
碟收錄左一段52分鐘coldplay各成員同主持對x&y依隻碟嘅由來,d track嘅commentary的談話內容,並無收錄任何歌曲,非常平實的談話

之後到毒撚gs
我買佢係因為依套隨碟附送嘅postcard
查番完來只有uk hmv發售過
內有八張postcard分別代表四隻碟收錄左嘅single,好靚所以買左,碟嘅內容就同普通版一樣

分享完畢,希望coldplay黎香港
巴打d collection 真係

加油你都得

加油你都得

我會選擇儲錢睇多幾場show

加油你都得

why not both

加油你都得

再咁買碟冇位擺

加油你都得

再咁買碟冇位擺

扔哂D發妝品

加油你都得

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品
不要忘記我巴打真係

加油你都得

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

要似你咁儲 我其他碟都要扔先有位擺

加油你都得

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
不過儲得最多都係Coldplay
巴打仲有無儲其他歌手?

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

我鐘意嘅歐美日歌手樂隊都有儲
但大碟多,無COLDPLAY咁癲儲埋SINGLE
當有D歌手大碟都未儲哂,冇錢
目前碟量接近300
鍾意有隻實體碟係手

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

當然有D歌手大碟都未儲哂,冇錢
目前碟量接近300
鍾意有隻實體碟係手

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

目前碟量接近300
鍾意有隻實體碟係手

依個櫃仔專for coldplay

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

目前碟量接近300
鍾意有隻實體碟係手

依個櫃仔專for coldplay

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

我基本上聽開同鐘意既歌手/band都會買
但呢兩年都買少左

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

當有D歌手大碟都未儲哂,冇錢
目前碟量接近300
鍾意有隻實體碟係手

實體碟

再咁買碟冇位擺

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

但呢兩年都買少左

冇位?我依家選擇向高發展

扔哂D化妝品

你都儲開CD?

我都有儲
巴打仲有無儲其他歌手?

但呢兩年都買少左

冇位?我依家選擇向高發展

我鐘意排開曬咁
有冇睇最新封newsletter?
有冇睇最新封newsletter?

Tonight in Argentina, the band will play the 115th and final show of the record-breaking A Head Full Of Dreams Tour in the Estadio Unico De La Plata in Buenos Aires, the same venue where the tour began back in March 2016.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞