有冇人仲記得沒自信的毒男??

19 回覆
20 Like 0 Dislike
佢啲文真係作得好撚好笑

本來今日條女生日 比佢話事揀去邊到食飯 今次仲要係我請

條仆街就揀左間好撚貴既西餐廳 我都唔撚識讀間餐廳既名 我見一塊死人扒都成幾百蚊

但見條女生日 好 今日我忍9你

入到去 我就同女朋友坐左係個卡位到 個WAITER(鬼佬)走埋黎問:what can I help you?

雖然我英文真係中一二程度 不過喱句都唔算難到我

我女朋友用英文話 想要拎個MENU睇睇

由於入面全部英文我都唔多識 所以我就話跟女朋友點餐 佢要咩我要咩就算

個鬼佬又走番埋黎問左句野 我剩係聽到:what xxxxxxxxxxxxxxxx like?

我女友就點左2個DINNER SPECIAL 之後個鬼佬又問:what xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx?

我仍然係聽唔明 女友就同佢講:WELL DONE!

我聽到喱到我大約就GET到 我估個鬼佬問佢覺得喱間餐廳既質素/員工服務/態度點 因為我見女友都讚佢

個鬼佬轉另轉頭問我:whatxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx?

我好自豪 充滿自信 大大聲答: GOOD JOB!!

個鬼佬就呆哂 唔明我無啦啦做乜講GOOD JOB咁

女友見到 即刻幫我答:WELL DONE

個鬼佬點點頭 就行左去 我其實到而家都唔明白 到底讚外國人係咪一定要用WELL DONE?

點解講GOOD JOB佢反而又呆哂又聽唔到咁既??? 有冇巴打可以幫幫手教我
戇鳩樓主 welldone解全熟呀
恥笑開始
恥笑開始

又有新會然
恥笑開始

難分真與假
又回帶
恥笑開始

又有新會然

睇下你自己個會員編號同我個會員編號先講野啦

恥笑開始
恥笑開始

又有新會然

恥笑開始

用連登同舊登比
真係新會然
恥笑開始

又有新會然

恥笑開始

其實係勁好笑
好有創意 不過好耐都唔見左了
最搞笑係成日無睇user名
睇到一半覺得唔對路先知中伏
最搞笑係成日無睇user名
睇到一半覺得唔對路先知中伏

睇到一半唔對路會返上去睇個User name
真係幾好笑
但可惜佢好耐無出post了
可能佢嫌連登小學雞
而家淨係上高登
仲有好多篇 笑到反艇
恥笑開始

又有新會然

恥笑開始

po高登ac再講啦
BLOCK左條友 條友係咪突登拎柒西個名黎柒
我咁樣係咪好傻豬呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞