[直播LIVE] 曹星如 大戰 河野公平

1001 回覆
258 Like 175 Dislike
呢啲羽量級次次打足12回合悶撚死人
影好啲啲得唔得
有啲睇電影feel
班人急乜撚 係咁問打未

洗左半個鐘版
屌...
遲左成40分鐘先開始直播
討論版有人不停9UP
仲等我以為破壞王對決大師兄果場
係現實重現添

柒少陣啦,九點半先係正式開始時間
比賽呢啲遲係好正常,因為唔係得佢一場

我屌你老母丫

https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A%80%E7%8E%A9%E7%89%A9/124239/-%E6%9B%B9%E6%98%9F%E5%A6%8222%E6%88%B0-%E7%8E%8B%E8%80%85%E5%B0%8D%E6%B1%BA-%E5%85%A8%E7%A8%8B8%E5%A0%B4%E8%B3%BD%E4%BA%8B%E5%85%8D%E8%B2%BB%E4%BB%BB%E7%9D%87-%E9%99%84%E7%9B%B4%E6%92%AD%E9%80%A3%E7%B5%90-

文盲就咪走出黎做架両啦
youtube海外睇唔到?有冇link
身在外國,可以點睇? 求教!
曹星如起碼叫做大左拳擊個餅 以前有撚人睇咩

小心比反Rex撚屌

唔知有乜好屌 今次起碼打河野
我170CM 220LBS
應該可以一拳打撚死呢兩件排骨仔

肥得咁緊要
個場咁黑既

係咁㗎啦…都未玩噴火…
打未呀屌
睇唔到?
封外國ip?

掛vpn都睇唔到
個場咁黑既

太光會嚇親如囝
鳩閪?

你果拳打中人地之前人地已經打左你五拳

死肥鳩唔好話識唔識出拳,你出到拳唔扯蝦先講啦
36歲,夠氣咩?
屌你老母HKBN

又嚟呢d 連登仔不嬲最好打架啦 成日話高手唔上擂台 高手上連登架嘛

肥得咁緊要

成身都肌肉黎
仲瘦過我今晚碟排骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞