坂道46系囡囡貼圖區(58) 尾関梨香20歲誕生日おめでとう🎉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔識日文
人嘅話唔係應該用いない咩。。。

日文巨好串。。。
曲線引茜青認妖婦
諗起今日食咗炸魚皮😋

唔叫埋我😭 😭 😭

你都無問😅

我琴日都食了

你日日都要食負皮😅

我日日都食七仔

仲未有負皮 咁早訓左

諗起今日食咗炸魚皮😋

唔叫埋我😭 😭 😭

你都無問😅

我琴日都食了

你日日都要食負皮😅

我日日都食七仔

仲未有負皮 咁早訓左

講唔埋 上次好早起身補返
唔識日文

教未

幾時開班教日文
唔識日文

我都唔識日文

僕はいない

咩嚟😅

淨係識「僕は嫌だ‼」

呢到難波谷嚟 問下人就知
我最近係迷上左_ _ _ _
_ _ _ _既嘴真係太正, 只係望一望, 都可以令我扯旗
我每日都係沉迷於太田夢莉....心裡面慢慢忘記茜茜

但係, 有一日........
我見到茜茜上欅寫我同自己講........我究竟做乜春呀......
點解...........點解.......
呢個世界可以有咁好既IDOL....
係呢一個moment, 我先發覺....我行左歪路
茜茜..你聽我講...
我只不個係一時迷失左...
我忘記左你為我地所付出既野.......
我對你唔住
不過我宜家覺醒了
所以....
我要同大家講
_ _ _ _....我hi你auntie , 你條今天分化我同茜茜既感情
_ _ _ _, 我同你講, 茜茜唔係一般既女神
茜茜係每個人內心既清泉, 係生命既根源
你呢d靠外表既囡囡, 同茜茜係唔可以相提並論
我最近係迷上左_ _ _ _
_ _ _ _既嘴真係太正, 只係望一望, 都可以令我扯旗
我每日都係沉迷於太田夢莉....心裡面慢慢忘記茜茜

我見到茜茜上欅寫我同自己講........我究竟做乜春呀......
茜茜..你聽我講...
我對你唔住
不過我宜家覺醒了
所以....
我要同大家講
_ _ _ _....我hi你auntie , 你條今天分化我同茜茜既感情
_ _ _ _, 我同你講, 茜茜唔係一般既女神
茜茜係每個人內心既清泉, 係生命既根源
你呢d靠外表既囡囡, 同茜茜係唔可以相提並論
太田夢莉
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/09/001832_060fc8bd0caeb82cd32a13d05231dd6c.jpg[/ig][/url]

やっぱりべりさはかわいいよ

her第一次都係咁樣。。。

那個了喔
唉屌睇少左句-.-
太田夢莉

七瀨丸牙妹夢莉丸
太田夢莉

65%係桜井玲香 35%係山下美月
太田夢莉

又平手又萬年 法國平青推親嘅都係TB少年格
我最近係迷上左山下美月
山下美月對波真係太正, 只係望一望, 都可以令我扯旗
我每日都係沉迷於山下美月....心裡面慢慢忘記平豬

我見到平豬上欅寫我同自己講........我究竟做乜春呀......
平豬..你聽我講...
我對你唔住
不過我宜家覺醒了
所以....
我要同大家講
山下美月....我屌你, 你條臭G分化我同平豬既感情
山下美月, 我同你講, 平豬唔係一般既女神
平豬係每個人內心既清泉, 係生命既根源
你呢d靠外表既囡囡, 同平豬係唔可以相提並論

幫你改埋
太田夢莉

u know too much
返來啦 屌你呀京青 日頭唔好講人
太田夢莉

呢D女正牙。。。
太田夢莉

呢D女正牙。。。

之前我都講過類似野
收到Wind平ching呢期好廁
平平既威力係去到屈機既level
平平係現實生活中, 都係養下平仔
唔係好似d港女養猫狗咁
平平真人都好少同人講野, 好靜個d
平平係只有係實驗室先創造到咁gfable既女
所以平平既出現簡直係一個奇蹟

試列出平ching不廁的時期
阿守 你條女點解咁怪嘅
點怪呢
點解揸波摔lin冇反應,成對波好似想飛出嚟
一抽插就好似想反肚
咁你仲屌咁快
我唔理,一定要屌死個賤人

試列出平ching不廁的時期

呢排係衝動左少少 抱歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞