(使徒,老表)娛樂台睇劇吹水9up區(2)

1001 回覆
3 Like 13 Dislike

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有時諗諗下真係覺得呢個世界好唔公平
點解jinny可以紅到歌又紅到人
但hana好似紅到歌,但紅唔起人

有無人可以答我
明明hana好過jinny咁多

你有冇錢呀

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

你有冇錢呀

點解咁問?我無咩錢

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

你有冇錢呀

點解咁問?我無咩錢

平時都係窮日子

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

你有冇錢呀

點解咁問?我無咩錢

平時都係窮日子

同紅唔紅有關係咩?

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

你有冇錢呀

點解咁問?我無咩錢

菊梓喬要認識有米Uncle

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

有 因為jinny樣同歌都完勝 身高同瘦度

你問下其他人,jinny唱live係超差,不過以連登班跟風,兩三年之後又會捧到佢上天

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

你問下其他人,jinny唱live係超差,不過以連登班跟風,兩三年之後又會捧到佢上天

而家已經開始有人吹緊

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

你有冇錢呀

點解咁問?我無咩錢

呢個世界公平咩

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

你有冇錢呀

點解咁問?我無咩錢

呢個世界公平咩

錢係買唔到人心

菊梓喬已經去到震動樂壇
唔怪得天堂鳥登陸太陽

有無人可以答我

而家已經開始有人吹緊

好聽就得啦 live技巧唔覺有問題

我jinny出道跟到而家

唔再講了,唔想引發戰爭

有無人可以答我

你有冇錢呀

點解咁問?我無咩錢

呢個世界公平咩

錢係買唔到人心

要搵錢就要有門路
[quote][quote] 唱到男人咁

你答我先啦

會買碟

青瓜呢??

有錢都雁c先

震動樂壇 搞笑咩

你答我先啦

會買碟

青瓜呢??

有錢都雁c先

用返女仔key唱忘記我自己好d 呢方面如果比雁詩 jinny唱比較好

咩歌都唔洗比hana唱

會買碟

青瓜呢??

有錢都雁c先

用返女仔key唱忘記我自己好d 呢方面如果比雁詩 jinny唱比較好

咩歌都唔洗比hana唱

咁簽菊梓喬做乜

你答我先啦

會買碟

青瓜呢??

有錢都雁c先

咩歌都唔洗比hana唱

雁詩同jinny唱主題片尾係有一首

等雁詩出新歌

會買碟

青瓜呢??

有錢都雁c先

咩歌都唔洗比hana唱

咁簽菊梓喬做乜

行man既路線

你答我先啦

會買碟

青瓜呢??

有錢都雁c先

咩歌都唔洗比hana唱

忘記我自己一開始係低音,其實岩hana唱嫁

你答我先啦

會買碟

青瓜呢??

有錢都雁c先

咩歌都唔洗比hana唱

忘記我自己一開始係低音,其實岩hana唱嫁

而且首歌個range好大,hana處理得好好嫁喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞