F1 2017 日本站 討論區

687 回覆
9 Like 63 Dislike
康打世界第一
康打世界第一

你都係想人講 : 你個名
留名等聽 gp2 engine

UAHH!!
希望垃利生性
希望垃利生性

劇本:正賽壞波箱 鹹狗又25分
希望垃利生性

主席已經怒屌左引擎部門,今站睇下有冇起色
希望垃利生性

屌完死多兩錢重
希望垃利生性

死一次就屌到咁,你叫Honda 同Renault 情可以堪

唔記得睇
Gasly跑埋呢場就冇???

唔記得睇

即係又係咸爺頭位
四屆最後撻Q
希望垃利生性

屌完死多兩錢重

咁Vettee 有冇機會逆轉贏WDC?
希望垃利生性

屌完死多兩錢重

今年咸神變4屆係100%嘅波
希望垃利生性

屌完死多兩錢重

yes下年就係細牛登基
0.2 有幾多個沙包?
希望垃利生性

屌完死多兩錢重

識車,今年既賓屎已經唔會壞車,vet 返屋企食屎啦
希望垃利生性

屌完死多兩錢重

識車,今年既賓屎已經唔會壞車,vet 返屋企食屎啦

拉利傳統係愈屌愈死,溝條女似拉利咁就死得啦
落雨

新手無知一問
想問下車手既tyres selection係咪會影響到佢地既戰術?
同埋點解係得13個selection 個數量係每個比賽唔同?
新手無知一問
想問下車手既tyres selection係咪會影響到佢地既戰術?
同埋點解係得13個selection 個數量係每個比賽唔同?

每場都一樣
揀唔同tyres係配合返部車既特性
你見benz多黃軚 拉利多紫多紅咁
新手無知一問

每場都一樣
揀唔同tyres係配合返部車既特性
你見benz多黃軚 拉利多紫多紅咁

Thanks
想學下睇
落雨

頂帽真係好頂癮
係咪淨係得康打先有?

日本fans整嘅
康打啪啪啪
康打啪啪啪
康打啪啪啪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞