一人一個柒到想搵窿捐既經歷

875 回覆
434 Like 14 Dislike
話說我上個月膽粗粗一個去東京,搭山手線嗰時隔離坐咗個學生妹
電車到站時煞車,個學生妹成個身衝過黎,(差d)請咗我食波餅 ,佢即刻同我講:su mi ma se(應該是咁串)
咁我就當然想好有禮貌咁講:唔緊要,

於是就同佢講:Ki mo chi

跟住成架個車箱得返男人
同朋友去秦國 去咗間餐廳食飯
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
大叫 梗係呢度啦有靚女嘛 !!!!!
一坐底 屌 講廣東話既
話說我上個月膽粗粗一個去東京,搭山手線嗰時隔離坐咗個學生妹
電車到站時煞車,個學生妹成個身衝過黎,(差d)請咗我食波餅 ,佢即刻同我講:su mi ma se(應該是咁串)
咁我就當然想好有禮貌咁講:唔緊要,

於是就同佢講:Ki mo chi

跟住成架個車箱得返男人

點解我會笑左
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

有年聖誕聯歡會玩到好癲,見到前面有班fd就好興奮衝咗埋去打佢patpat,點知我認撚錯人成班都唔識。
條女:
我 :
同我行緊嗰班朋友:
有年聖誕聯歡會玩到好癲,見到前面有班fd就好興奮衝咗埋去打佢patpat,點知我認撚錯人成班都唔識。
條女:
我 :
同我行緊嗰班朋友:

同女友行LogOn
去到lotion果邊
女友話依支好香啊你聞下啦
咁我見支lotion淨返好少就直接將開口位對鼻,細細力襟,等佢出味
屌你老尾!d lotion好似你肚痛痾爛屎咁,一野噴晒落塊面度
最柒係有一行三個男人望到晒全程
佢地真係笑到咁樣
同女友行LogOn
去到lotion果邊
女友話依支好香啊你聞下啦
咁我見支lotion淨返好少就直接將開口位對鼻,細細力襟,等佢出味
屌你老尾!d lotion好似你肚痛痾爛屎咁,一野噴晒落塊面度
最柒係有一行三個男人望到晒全程
佢地真係笑到咁樣

笑到朕咩
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

秦國?
究竟你幾歲
同人say hi但人地唔認得我
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

秦國?
究竟你幾歲

秦國咪秦國
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

秦國?
究竟你幾歲

秦國咪秦國

唉 又係新會員
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

秦國?
究竟你幾歲

秦國咪秦國

條女:
我 :
同我行緊嗰班朋友:

你啲表情好到位
是誰偷偷地留下腐皮
以為女侍應係男人 佢serve我嗰陣叫咗佢做哥哥
然後我男朋友細細聲同我講係女嚟 我望望個名牌 女仔名 俾男朋友笑咗成晚
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

秦國?
究竟你幾歲

真係唔知邊個幾歲
朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

秦國?
究竟你幾歲

朋友問 坐邊好呀?
我諗住冇人識聽廣東話
一坐底 屌 講廣東話既

秦國?
究竟你幾歲

秦國咪秦國

秦國wor 唔係泰國 恥笑開始

秦國?
究竟你幾歲

秦國咪秦國

秦國wor 唔係泰國 恥笑開始

秦國有咩好笑
又係新會員 遲下打豬柳強會唔會比人笑
去游水,除哂衫先發覺冇帯泳褲
有一次搭𨋢,見到個外籍嘅男人抱住佢個bb,個bb又幾得意係咁望住我笑,跟住禮貌上加r下水吹同佢講咗聲he is so cute,之後個男人同我講:係咩?多謝
跟住我
柒到想即刻出𨋢
條女:
我 :
同我行緊嗰班朋友:

我之前去ocamp玩嗰啲on9 changing partner
諗住正有得拖女仔手仔咁啦
點知屌你老母轉轉下轉咗個男嘅過嚟
仲有幾分似我個frd
我即刻揸鳩佢屎忽 之後屌佢老母啦
浪費咗我識囡嘅機會

點撚知條友原來唔撚係我個frd嚟 仲要係個死TB
柒撚到即刻跑走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞