模擬飛行集中討論區(22) 等 寂寞到夜深

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

FULL flight all normal?

琴日down左 無4.1裝唔到

利申4.0

咁咪上4.1

懶得BACKUP

我都係就咁上,無野改動

算啦 懶得搞 反正唔係幾好A 廠

宜家連覺得CRACK SCENERY 都煩 , 心郁郁想課金

FSDT 個個都好想要

課做個KLAX v2 真心覺得佢啲地景好高質
只係好耐冇update 唔知啲gate位有冇變

有變

留意聖誕睇下有冇做特價囉

等下 好想要YVR LAX 同DFW

走左轉IDLE RUN

FULL flight all normal?

琴日down左 無4.1裝唔到

利申4.0

咁咪上4.1

懶得BACKUP

我都係就咁上,無野改動

算啦 懶得搞 反正唔係幾好A 廠

宜家連覺得CRACK SCENERY 都煩 , 心郁郁想課金

FSDT 個個都好想要

課做個KLAX v2 真心覺得佢啲地景好高質
只係好耐冇update 唔知啲gate位有冇變

有變

留意聖誕睇下有冇做特價囉

等下 好想要YVR LAX 同DFW

DFW都好耐,唔知現實有咩UPDATE左
飛返18號返港831航線

Long haul 中段有咩做

BTW , Freight dog ing
有冇人試過VHHH有2排PAPI light?

有冇人會喺P3D練VFR?
想飛下FTA個training area 但係啲地景...

飛其他細機場囉

Parafield FSX有Scenery
try it in P3D?
有冇人試過VHHH有2排PAPI light?

仲以為得我個HKG係咁

訓教
[最新燒熄]有冇發現T2G VHHH W126整錯曬?

Google Map

Sim

Google Map

Sim

W126,V131-135 呢D位都唔洗推
TWY H唔同J,A,B平衡

訓教

巴打飛去邊
cargo life

Google Map

Sim

W126,V131-135 呢D位都唔洗推
TWY H唔同J,A,B平衡

Taxi2Gate VHHH罪狀
1.W126整錯方向, marking
2.Twy A轉A10 B8冇駁Taxiline
3.Twy B轉Twy W條Taxiline冇駁埋
4.Twy H冇拉直
5.冇Midfield Terminal
6.冇gate suffix (eg: W121R)
7.重複PAPI light
有待接龍

訓教

巴打飛去邊
cargo life

KSEA -> KDEN

屌 KDEN 同ORBX 撞左,跑道係凹係兩座野中間

每次臨LAND 就哩D 野就覺得浪費左成粒鐘時間

訓教

巴打飛去邊
cargo life

訓教

巴打飛去邊
cargo life

搞左了,但係TRIAL 個MESSAGE 搞唔到,頭5分鐘好撚LAG

啱啱諗住飛多轉 點知個P3D 每1-2分鐘就FREEZE + NO RESPONSE , 過一陣又無野 , 係咁LOOP

唔知搞乜撚,屌

DOWN 緊4.1 升埋上去算

啲SCENERY 又要再黎過曬

Cargo

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞