《失蹤女神依然索》閃電傳真機張沅薇 尚品薈做知客

30 回覆
3 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=oFt4P7T-7eA
發佈日期:2016年12月23日
訂閱 19.2萬
SUBSCRIBE SUBSCRIBED UNSUBSCRIBE
咦咦!乜呢個知客咁省鏡嘅,成副明星相喎!人哋真係明星嚟㗎,九十後有睇過《閃電傳真機》嘅,一定記得,佢咪《殭屍爺孫》裏面殭屍爺爺個外孫女,真名叫張沅薇,當年係女神嚟。

張沅薇model出身,拍過幾部電視劇,之後同音樂人王雙駿拍拖,仲生咗個仔。後來佢哋分開咗,佢一個人帶住個仔,自食其力。做過秘書又做過牆紙客戶服務推廣。佢話︰「轉咗行好耐,中間做咗秘書,間接識咗依家呢個老闆,佢叫我入嚟做,都係公關工作。」

佢好敬業樂業,喺好多圈中人幫襯嘅新派粵菜館尚品薈做知客,見佢做到冇時停,真係要頒個勤工獎俾佢。
細個見佢有個單元,著紫色衫,好窄覺得個胸好大同突點,唔知有冇記錯
好心班仆街記者就唔好搞人啦
人地已經淡出左呢個圈
正正經經咁做野
都要比你班仆街拉返出黎

BTW 條女真係幾正
90後未必識喎
佢90年代初做閃電傳真機,93年就無做,之後拍過下戲,其實佢個演藝生涯都好短暫
90後未必識喎
佢90年代初做閃電傳真機,93年就無做,之後拍過下戲,其實佢個演藝生涯都好短暫

吉野妹原來撚老架...夢想幻滅
90後未必識喎

吉野妹原來咁撚老架...夢想幻滅
90後未必識喎

不嬲都話40路嚟喎,係你自己幻想咋嘛
90後未必識喎

趙雅芝60路我都覺得可以
何況40路
90後未必識喎

吉野姨
當年真係女神黎
求戀期佢好正
細個果時覺得佢好靚
七年前起天后撞見過佢,好靚女
而家無左下巴
好心唔好搞鳩人啦
好心唔好搞鳩人啦

原來係2016年12月23日報導
本來過咗去無人記得就無事
而家就係呢件垃圾回帶西機界賤種講返出嚟
無印象既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞