擊破五毛繆誤,想做個100毛投票

27 回覆
84 Like 64 Dislike
是咁的,我唔知呢到個主流意見係咪真係反100毛

但又見到政事台d 撚樣成日拎住呢樣野黎講,所以想做個投票展示返真正民意

利申:覺得個女仔冇做錯野都俾人恰睇唔過眼

正評:對100毛冇意見或支持
負評:反100毛
有冇人有興趣知道真相?
你個投票本身已經有問題
你個投票本身已經有問題

咁唔一定要支持既,我自己純粹鐘意就睇下,唔係話好支持果種

我見佢地話呢到好多人反所以想知究竟係唔係
個分類都幾有趣
個分類都幾有趣

其實我唔係想做bias

不過如果個命題係「呢到主流意見係反100毛」,我覺得個分類都ok 呀

有冇專業人士俾d意見可以點set 好 d
支持港版結衣
唔支持但唔會出力去攻擊
反100毛又唔支持盤菜咁點
反100毛又唔支持盤菜咁點

暫時想知係咪大家都唔鐘意100毛

個別人士投票你可以整返個,我對佢冇comment所以呢個唔係投票重點
要夠population 先可以總結到答案

希望有多d 人投啦

大家可唔可以都幫手推下
支持100毛
最主要係無乜人想理
無乜感覺,唔反感
多謝大家投票
發生咩事?
投正評 都係5P
無反感
無特別感覺
多一個媒體宣傳反共有咩唔好?

反感在左抄右抄
同觀眾大多數低質on9
又將社會議題低級趣味化
但對佢政治取向冇意見
你個動機好有問題
即係你諗住係呢度搞個投票 如果真係正評多過腐皮 你就可以抹走以前高登反一百毛所有嘢?你咁做同尻溶搞民意調查有咩分別

冇架 本土個朵愈嚟愈臭 仲要咁多事非 邊個企出嚟 未畀對家啄死 已經畀自己友批鬥死 所以你依家叫人衝 冇人會理 愈嚟愈多退一步做騎牆撚 好似100毛精神勝利法/抄高登嘅抽水 自然好多人由當初反感轉做所謂冇感覺 甚至轉向支持 所以我咪話過你哋只係跟風向嘅低質連登仔

OK u win 大不了咪唔好理 反正不論係熱狗同反熱狗都係烏合之眾 現實都係做唔到咩實際成果 只係糾纏於所謂網絡KOL嘅是是非非
見到樓上啲典型回應

未至於反感?
你反熱狗亦未至於撑盤菜
更加未至於去畀五星 袋錢入盤菜袋

你哋唔諗下連登個風氣幾咁矛盾
我一邊睇連登大大力屌夾帶抄
一邊睇你哋對100毛/盤菜啲回應
好肉酸 一啲冇留意開會覺得係精神分裂

好啦 你咁有心搞投票
不如數下反夾帶 反熱狗 反100毛 同撑盤菜
係咪同一班人 咁先夠公道 畀你量勝有撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞