如果佢對你有意思會有咩signal?(25)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
主動撩你講野。
如果有曬contact但一次都冇私下主動搵過你同你傾計
我諗佢對你完全冇興趣。

利申
依家單戀嗰個佢真係除左學校野/工事先會搵我。

我揾過你一次,係你覆得我太hea我先唔敢再揾你

唔係成日搵既
間唔中sd 比fd 又cc比佢姐

係覆 點都會覆既

我明呀
所以個心淡淡地
好攰

由這一分鐘開始計起春風秋雨間
恨我對你已半年時間慢慢的心淡

半年應該係期限黎既
但距離半年有啲時間

我想像唔到自己中學等左個師兄7年

人要傻過先成長既

依家同佢做左fd
我人生最大既遺憾 係佢當時問我係咪中意佢
我個陣淆底 帶佢遊花園

點解要咁做

我明呀
所以個心淡淡地
好攰

半年應該係期限黎既
但距離半年有啲時間

人要傻過先成長既

依家同佢做左fd
我個陣淆底 帶佢遊花園

點解要咁做

中學雞 係on9 d

我明呀
所以個心淡淡地
好攰

半年應該係期限黎既
但距離半年有啲時間

人要傻過先成長既

依家同佢做左fd
我個陣淆底 帶佢遊花園

點解要咁做

中學雞 係on9 d

半年應該係期限黎既
但距離半年有啲時間

人要傻過先成長既

依家同佢做左fd
我個陣淆底 帶佢遊花園

點解要咁做

中學雞 係on9 d

向難度挑戰
主動撩你講野。
我諗佢對你完全冇興趣。

利申

巴打 你都繼續沉落去?

我同自己講過好多次放棄啦
但一星期有三日會見倒,
有時重可以一齊落堂走
次次見倒佢本人時,又呃唔倒自己個心

好辛苦呀

佢連收你做兵都費時喎
點解會中意佢既?

段故自己講翻出黎都覺自己好有病,懶覺得命運噤 大家睇完笑下算啦

小弟本身asso仔,依家升得翻U,樣貌普通執下唔失禮,A3
佢本身係大我一屆既學姐黎(但因為我年尾遲人入學所以其實我地同年)
我升asso yr2時佢grad,
Oday時佢因為成績優秀俾老師推左上台講野,
膚淺如我其實嗰時已經對佢一見鍾情,因為外型完全係我理想型,
但前後輩0接點冇機會識倒之餘佢grad完就會去留學,
就冇左件事,但總會間唔中聽倒老師提起佢
之後因為一啲原因,我同佢依家好巧合地係同一屆入翻U,做埋同學
知道時我真係以為係命運,勁開心,因為終於可以識倒佢
本身同一個asso上黎已經有話題互相照應下,
連reg科都俾我RR下,勁多科一齊上,
翻學見倒面,有時落堂一齊走可以吹下水都已經覺幸福
佢唔係yo人嗰種,比較靜,靚唔靚見人見志,
但聽同屆啲人講都話佢係高質,搞到我都好怕有其他人埋佢身
一開始都冇話沉迷落去,只係想話做朋友都好,
但越相處越覺得自己真係好鐘意佢
其實我覺得我一個大男人噤樣癡佢身佢唔多唔少都感覺倒啲野,
但...
總之次次都係我主動搵佢,有啲越來越痛苦

好啦其實將上面個性別調翻轉黎睇先岩

半年應該係期限黎既
但距離半年有啲時間

人要傻過先成長既

依家同佢做左fd
我個陣淆底 帶佢遊花園

點解要咁做

中學雞 係on9 d

向難度挑戰

主動撩你講野。
我諗佢對你完全冇興趣。

利申

巴打 你都繼續沉落去?

但一星期有三日會見倒,
有時重可以一齊落堂走

好辛苦呀

佢連收你做兵都費時喎
點解會中意佢既?

段故自己講翻出黎都覺自己好有病,懶覺得命運噤 大家睇完笑下算啦

佢本身係大我一屆既學姐黎(但因為我年尾遲人入學所以其實我地同年)
之後因為一啲原因,我同佢依家好巧合地係同一屆入翻U,做埋同學
但...

可以去隔離個po
主動撩你講野。
我諗佢對你完全冇興趣。

利申

我揾過你一次,係你覆得我太hea我先唔敢再揾你

放棄啦
主動撩你講野。
我諗佢對你完全冇興趣。

利申

巴打 你都繼續沉落去?

但一星期有三日會見倒,
有時重可以一齊落堂走

好辛苦呀

佢連收你做兵都費時喎
點解會中意佢既?

但...

人要傻過先成長既

依家同佢做左fd
我個陣淆底 帶佢遊花園

點解要咁做

中學雞 係on9 d

向難度挑戰

咩2個都咁幸福?

人要傻過先成長既

依家同佢做左fd
我個陣淆底 帶佢遊花園

點解要咁做

中學雞 係on9 d

向難度挑戰

咩2個都咁幸福?

主動撩你講野。
我諗佢對你完全冇興趣。

利申

巴打 你都繼續沉落去?

但一星期有三日會見倒,
有時重可以一齊落堂走

好辛苦呀

佢連收你做兵都費時喎
點解會中意佢既?

但...

可以去隔離個po

去左啦
講完當發洩完 繼續造紙

點解要咁做

中學雞 係on9 d

向難度挑戰

咩2個都咁幸福?

追個個係依家講個個?

點解要咁做

中學雞 係on9 d

向難度挑戰

咩2個都咁幸福?

追個個係依家講個個?

向難度挑戰

咩2個都咁幸福?

追個個係依家講個個?

往事只能回味

向難度挑戰

咩2個都咁幸福?

追個個係依家講個個?

往事只能回味

有時會回味下囉
又會諗下如果點點點點點
但點都好
我想放眼係現在同未來
只係唔知對方係咪都咁諗

咩2個都咁幸福?

追個個係依家講個個?

往事只能回味

有時會回味下囉
又會諗下如果點點點點點
但點都好
我想放眼係現在同未來
只係唔知對方係咪都咁諗

重未覆你?

咩2個都咁幸福?

追個個係依家講個個?

往事只能回味

有時會回味下囉
又會諗下如果點點點點點
但點都好
我想放眼係現在同未來
只係唔知對方係咪都咁諗

重未覆你?

追個個係依家講個個?

往事只能回味

有時會回味下囉
又會諗下如果點點點點點
但點都好
我想放眼係現在同未來
只係唔知對方係咪都咁諗

重未覆你?

點會問尋晚做咩搵佢傾計
sor 笑左

追個個係依家講個個?

往事只能回味

有時會回味下囉
又會諗下如果點點點點點
但點都好
我想放眼係現在同未來
只係唔知對方係咪都咁諗

重未覆你?

點會問尋晚做咩搵佢傾計
sor 笑左

往事只能回味

有時會回味下囉
又會諗下如果點點點點點
但點都好
我想放眼係現在同未來
只係唔知對方係咪都咁諗

重未覆你?

點會問尋晚做咩搵佢傾計
sor 笑左

不過我唔中意唔會咁樣拖人
拖住人 會搞到人地好慘

往事只能回味

有時會回味下囉
又會諗下如果點點點點點
但點都好
我想放眼係現在同未來
只係唔知對方係咪都咁諗

重未覆你?

點會問尋晚做咩搵佢傾計
sor 笑左

不過我唔中意唔會咁樣拖人
拖住人 會搞到人地好慘

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞