台灣綜藝主持中斷節目怒屌嘉賓影片流出

412 回覆
71 Like 3 Dislike
原因曝光!徐乃麟國罵幹爆唐從聖 竟是因這3個字

徐乃麟(乃哥)今天爆出在錄華視節目《天才衝衝衝》時,竟對著藝人唐從聖飆「國罵!
從曝光影片裡可見到,乃哥對著唐從聖罵:「我錯了嗎?操你媽的B,你們他媽的B、操,
總要敬老尊賢吧!我錯了嗎?(從從回:沒有啦)我的朋友錯了嗎?(從從回:沒有錯)
我錯了嗎?(從從回:沒有錯)我對你們不夠好嗎?操你媽的B,你們他媽的B喔,老是欺
負我,說我脾氣不好,我是被你們惹的,幹你娘雞掰咧!」

一旁曾國城緩頰「好了好了,別氣了」;而現場工作人員各個嚇得不敢吭聲,站在唐從聖
旁邊的藝人舒子晨,更是一臉快哭的表情。

據了解,當時錄影唐從聖(從從)和舒子晨在答題,因分數很接近,輸贏難判斷,從從現
場開玩笑對乃哥直呼:「乃哥是不是輸不起啊?」雖然看來是作節目效果,不料「輸不起
」3字卻讓乃哥暴怒,在棚內對從從發飆近2分鐘,現場氣氛超凝重。

之後從從雖然也到休息室向乃哥道歉,但仍在氣頭上的乃哥並沒有接受道歉,讓從從心裡
很悶。對此,乃哥剛以簡訊回應,「不用講了,一點意義都沒有。」會接受從從道歉嗎?
乃哥卻表示:「我罵人叫他道歉,沒有道理。」看來似乎已略微氣消。

隔天乃哥進棚錄中天《天天樂財神》,餘怒未消的他還不斷跟工作人員提到此事,表示自
己氣到心臟很痛。

曾國城表示,事情確實是最近一次錄影發生的,因為大家都太投入遊戲,想爭取團隊成績
,所以才會擦槍走火,但因為他不是當事人,不方便多說,他也質疑為什麽影片會外傳,
是否製作單位出了問題。(蔡維歆、毛敬智/台北報導)
火爆脾氣既人都唔係佢錯啦我覺得
屌你咪屌你囉
你老母 兩邊都唔係咩好人,一個老屎忽倚老賣老,一個就哇眾取寵,係咁抽水,話個徐乃麟輸唔起 肉酸小毒撚 ,當庭比人屌老母,屁都唔敢放,又鞠躬又剩,見到而家輿論對自己有利就出來消費,炒作...佢個直播我睇咗啦,你老母聲淚俱下...屌你老母事後諸葛亮呀?你既然咁關心你老母 又早產又剩,比人當眾屌老母兩分鐘仲要笑口迎對?虛唔虛假d呀?娛樂圈無一個值得可憐

呢個就係重點 , 事後先講自己老母點點點
唔可以悔辱 , 係男人就即場爆鳩佢啦
唔好話我keyboard fighter , 我真係得死狗 同 即場爆 , 唔會揀事後爆

你on9,如果一開頭同佢頂咪消失咗都無人知,依家爆出嚟佢先有權追究,娛樂圈係咁架

同佢頂 可以揀即刻離場唔同佢互屌ge
但事後同人講老母點點點 就好肉酸lor

四眼仔果刻走 , 再事後爆老母好慘乜乜乜 , 乃哥一定死
宜家就係台仔見到佢俾人死狗屌幾分鐘再live哭訴,話佢唔係男人呀

佢地每集錄影完即出糧
俾人屌完仲蝕錢俾佢?
你老母 兩邊都唔係咩好人,一個老屎忽倚老賣老,一個就哇眾取寵,係咁抽水,話個徐乃麟輸唔起 肉酸小毒撚 ,當庭比人屌老母,屁都唔敢放,又鞠躬又剩,見到而家輿論對自己有利就出來消費,炒作...佢個直播我睇咗啦,你老母聲淚俱下...屌你老母事後諸葛亮呀?你既然咁關心你老母 又早產又剩,比人當眾屌老母兩分鐘仲要笑口迎對?虛唔虛假d呀?娛樂圈無一個值得可憐

唔好話我keyboard fighter , 我真係得死狗 同 即場爆 , 唔會揀事後爆

你on9,如果一開頭同佢頂咪消失咗都無人知,依家爆出嚟佢先有權追究,娛樂圈係咁架

一切都係計算 所以無個好人 見到d撚樣鄉民嬲到好似比徐乃麟屌自己老母咁 就知道台灣無乜幾個人有智商

徐乃麟應該啲觀眾都睇佢唔順眼,無料扮大哥又唔好老脾,節目都成日發火,隊住佢合理喎

對付呢d人最好ge方法就係唔好關注佢...而家搞到佢臭名遠播 分分鐘大陸又高薪聘請佢 到時佢又賺到盆滿缽滿啦

咁佢去大陸節目俾人玩
記得死狗咁唔好屌人喇
屌你咪屌你囉

正如李家鼎俾人問你個仔戴綠帽wor , 你點睇?
佢都爆鳩你啦 , 但冇人覺得佢屌老母有問題wor , 因為佢都係出左名脾氣臭 又大牌, 乃哥如果係台灣出名脾氣臭 , 咁佢屌人老母又唔算係大件事wor

一切都係計算 所以無個好人 見到d撚樣鄉民嬲到好似比徐乃麟屌自己老母咁 就知道台灣無乜幾個人有智商

徐乃麟應該啲觀眾都睇佢唔順眼,無料扮大哥又唔好老脾,節目都成日發火,隊住佢合理喎

咁曾國城呢?受歡迎過徐乃麟?
屌你咪屌你囉

佢都爆鳩你啦 , 但冇人覺得佢屌老母有問題wor , 因為佢都係出左名脾氣臭 又大牌, 乃哥如果係台灣出名脾氣臭 , 咁佢屌人老母又唔算係大件事wor

拎句「輸唔起啊?」同人身攻擊比
垃圾老屎忽
台灣最美得風景
屌你咪屌你囉

脾氣臭又大牌 咪正宗老屎忽性格囉
將老屎忽行為合理化
屌你咪屌你囉

輸唔起係笑緊你自己
你個仔戴綠帽係笑緊你屋企人
正如笑鳩你蠢 同 笑鳩你老母蠢生得你蠢
係兩回事

老實講句 講句屌老母就真係唔係乜野大件事
不過佢屌完又要死狗咁認低威就柒左少少
換個角度睇
乃哥咁臭脾氣陳漢典都夠膽做第一個模仿佢既人
真係抵佢紅

monkaS
台灣d綜藝不嬲你笑下我 我笑下你咁,做藝人eq咁低都有人撐 你老母憲哥日日俾人笑led賠錢都無所謂啦 錄綜藝節目咁有禮貌洗唔洗一開波大家鞠躬先啊

做任何嘢冇eq都係死得
四眼仔今次就有eq喇
現場唔發作 忍一時之氣 事後搞大件事 效果最好
換個角度睇
乃哥咁臭脾氣陳漢典都夠膽做第一個模仿佢既人
真係抵佢紅

陳漢典後面係小s蔡康永驚佢老鼠咩

徐乃麟(乃哥)今天爆出在錄華視節目《天才衝衝衝》時,竟對著藝人唐從聖飆「國罵!
從曝光影片裡可見到,乃哥對著唐從聖罵:「我錯了嗎?操你媽的B,你們他媽的B、操,
總要敬老尊賢吧!我錯了嗎?(從從回:沒有啦)我的朋友錯了嗎?(從從回:沒有錯)
我錯了嗎?(從從回:沒有錯)我對你們不夠好嗎?操你媽的B,你們他媽的B喔,老是欺

一旁曾國城緩頰「好了好了,別氣了」;而現場工作人員各個嚇得不敢吭聲,站在唐從聖

據了解,當時錄影唐從聖(從從)和舒子晨在答題,因分數很接近,輸贏難判斷,從從現
場開玩笑對乃哥直呼:「乃哥是不是輸不起啊?」雖然看來是作節目效果,不料「輸不起
」3字卻讓乃哥暴怒,在棚內對從從發飆近2分鐘,現場氣氛超凝重。

之後從從雖然也到休息室向乃哥道歉,但仍在氣頭上的乃哥並沒有接受道歉,讓從從心裡
很悶。對此,乃哥剛以簡訊回應,「不用講了,一點意義都沒有。」會接受從從道歉嗎?
乃哥卻表示:「我罵人叫他道歉,沒有道理。」看來似乎已略微氣消。

隔天乃哥進棚錄中天《天天樂財神》,餘怒未消的他還不斷跟工作人員提到此事,表示自
己氣到心臟很痛。

曾國城表示,事情確實是最近一次錄影發生的,因為大家都太投入遊戲,想爭取團隊成績
,所以才會擦槍走火,但因為他不是當事人,不方便多說,他也質疑為什麽影片會外傳,

好明顯係個咩咩從從藉機炒作 你老母 鬧到你成隻狗咁仲要去道歉 轉頭就聲淚俱下....虛唔虛偽d呀?
屌你咪屌你囉

輸唔起係笑緊你自己
你個仔戴綠帽係笑緊你屋企人
正如笑鳩你蠢 同 笑鳩你老母蠢生得你蠢
係兩回事

老實講句 講句屌老母就真係唔係乜野大件事
不過佢屌完又要死狗咁認低威就柒左少少

同佢互屌先係最差既一步棋
乃哥不嬲出名脾氣差 又小器 但係自己份人又好勝
就算以前天才衝衝衝出到街果D集數
都睇得出一有人想抽乃哥水 佢係堅嬲想發飆
抵死啦 依家終於有人睇唔過眼放片出黎

從從唔理佢無心定有意 段LIVE真係太OVER
喊撚到咁誇張 反而覺得佢太做作

不過上面話從從俾人當場屌都唔還嘴果D人係咪未返過工?
為左大局為左生活 除左忍仲可以點?
得罪老前輩你估日子好過?
分分鐘咩綜藝都唔洗再上
依家佢都係因為件事愈煲愈大 佢先逼住要提告
點夠老屎忽玩

己氣到心臟很痛。

好明顯係個咩咩從從藉機炒作 你老母 鬧到你成隻狗咁仲要去道歉 轉頭就聲淚俱下....虛唔虛偽d呀?

咁先醒
香港邊個藝人可以等同徐乃麟係台灣娛樂園既地位
利申冇睇開台灣綜藝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞