[多圖gif]呢d Miss真係不得了,你叫我點忍啊。。。

81 回覆
1489 Like 46 Dislike
我認我咸濕
無咩野我出返去先
十鳩幾年前嘅post連標題回帶仲有人話有創意

好撚型啊你
呢個標題嗰陣搞到變左嗌交post 好似因為有條友衝左入黎屌樓主話係mistake而唔係miss

你咁講一講我又好似記得
但好似唔算係好耐好耐啵
利申唔係咁記得

雄姿英發

多小學雞嘛

sorry囉 個時十鳩幾歲未識上高登呀嘛

即係發表意見就要睇哂以前所有post咁,或者要十幾

多小學雞嘛

即係發表意見就要睇哂以前所有post咁,或者要十幾年前上高登先講得野
mistake呀
呢個標題嗰陣搞到變左嗌交post 好似因為有條友衝左入黎屌樓主話係mistake而唔係miss

你一講即刻記得 個個撚屌撐左好多頁

你一講即刻記得 個個撚屌撐左好多頁

好撚正
咩唔入都可以係mistake
Mistake都可以得分
不如成條link放上來啦
洗咩再開過姐
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6392463

多小學雞嘛

即係發表意見就要睇哂以前所有post咁,或者要十幾年前上高登先講得野

唔關事 你話好笑無問題 你話有創意真係
唔通我post晒舊登所有改歌上黎就變創意達人咩

多小學雞嘛

主要係覆緊話多小學雞個個
你理解唔到唔怪你

十鳩幾年前你仲好意思拎出黎講
唔好咁老屎忽tone啦

利伸 上左舊登到連登都有十年
我認我咸濕
我重記得當年話咩呢d係turnover唔係miss

當堂變左罵戰post
次次見到依個標題都會入左黎

多小學雞嘛

永遠回帶po都係睇罵戰最開心
見到真係笑左出黎,btw已正評
有睇過舊登依個 post ,但都係照入咗黎
唔識串mistake?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞