[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (17)

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
想問下各位 收4點 灣仔有冇邨巴返屯門

4點有, 6點後未必有
荃灣路龜速移動中
例牌要屌城隧岀沙田邊條闔家剷諗二改一
因交通意外,屯門公路往元朗方向近深井交匯處的快線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在屯門公路往元朗方向的車龍龍尾已到汀九橋。

可以拆月餅食啦

岩岩避到 遲一班車都中

又係快線班唔識揸車嘅撚屌
因交通意外,屯門公路往元朗方向近深井交匯處的快線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在屯門公路往元朗方向的車龍龍尾已到汀九橋。

可以拆月餅食啦

岩岩避到 遲一班車都中

又係快線班唔識揸車嘅撚屌

例位報到 唔識渣實呔盤過彎
好撚涼薄呢啲撚屌
老龍紅撚曬
今日九龍尖沙咀竟然唔塞車
長青又間封?
停左係南橋橋面
今日九龍尖沙咀竟然唔塞車

出尖咀個個做哂儒夫

跟住其他平時冇事既城隧, 青沙都奶哂屎
而家深井例位幾smooth
長青又間封?
停左係南橋橋面

啱啱開始又間封

263 沙田火車站有超過400人排隊, 我做左人幾十年都未見過
而家深井例位幾smooth

架車送左上寶福山過重陽
諗住放棄263, 轉49x 48x 47x 呢啲番荃灣再轉車, 點撚知下面又幾百人, 屌, 嬲

263 沙田火車站有超過400人排隊, 我做左人幾十年都未見過

沙田想做懦夫都無辦法 北環線未通車
諗住放棄263, 轉49x 48x 47x 呢啲番荃灣再轉車, 點撚知下面又幾百人, 屌, 嬲

原來沙田先大撚獲今個中秋
我屌你老未成粒鐘都未去到彩虹
屌落車喇 中秋節快樂
坐214秀茂坪上車成個鐘僅僅到彩雲
好在司機好人放人落車行落去搭地鐵
69X己上

係唔係啲村巴今晚休息

沙田想做懦夫都無辦法 北環線未通車

紅磡轉車啦

係唔係啲村巴今晚休息

唔係城隧塞車咩
剛剛喺旺角坐上巴士,又唔係返工,未撚驚過
元公入元朗塞到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞