F1 2017 馬拉站 討論區

709 回覆
12 Like 54 Dislike
頭先果下求期出去碌一圈唔好咩? 當試車囉

會整壞副偈

衰過紙紮偈

仲有咁多站強行出奶野就真係唔洗玩喇
法拉利又幫咸狗
當年massa, 今年lead住搞到咁
垃利今晚裝返3號再換件會唔會抵玩啲?

套4號就返廠大check

識諗依啲嘅就唔係垃利啦

識諗依啲嘅就唔係垃利啦

另據sky報道,法拉利方面會給瓦特爾繼續開啓新的動力單元,這樣在之後的比賽中,瓦特爾將有兩套全新的升級版動力單元,徹底丟到之後引擎方面的壓力,到底開啓幾個部件FIA明天會官方確認,但相信是5個部件全部開封第五套。

我懷疑係戰術

Q1落車果下 vet 同人逐個揸手 好古怪 好似講緊戰術成功咁

識諗依啲嘅就唔係垃利啦

另據sky報道,法拉利方面會給瓦特爾繼續開啓新的動力單元,這樣在之後的比賽中,瓦特爾將有兩套全新的升級版動力單元,徹底丟到之後引擎方面的壓力,到底開啓幾個部件FIA明天會官方確認,但相信是5個部件全部開封第五套。

我懷疑係戰術

Q1落車果下 vet 同人逐個揸手 好古怪 好似講緊戰術成功咁

係 聽日同kimi包q翻黎

識諗依啲嘅就唔係垃利啦

我懷疑係戰術

係 聽日同kimi包q翻黎

個戰術係 今年提早收工 展望2018
天氣涼+水地 賓屎已贏
陳恩撚又話水地既 啱啱見冰佬用緊ss
乾晒啦
冰佬車好似有事 垃利全體中降頭

垃圾車應該直入堆填區
垃利真係陰功
GG
冰佬又比人推返入pit 皮已收

垃圾車應該直入堆填區

執柒左佢啦
冰人
紙紮偈+紙紮車
垃利

垃圾車應該直入堆填區

執柒左佢啦

陳恩能話推Kimi咗翻去Pit
笑到停唔到

垃圾車應該直入堆填區

執柒左佢啦

陳恩能話推Kimi咗翻去Pit

法拉利萬歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞