[公公話比哂你地屌屎忽]馬德里體育會球迷助嗌區(2)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

布B

要豬波了

預言savic俾vardy爆到仆街

布B

要豬波了

雞美路幾時出得返?

布B

要豬波了

雞美路幾時出得返?

唔知我本身都以為今場出得
冇人睇?
冇人睇?

冇人睇?

koke係咁鳩射
連續2個12碼
連續2個12碼

連續炒2個12碼
Saul每次練波比賽之後都會屙血

why

why

搵人run po 啦屌你

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170418&s=7032049&a=56576987

【真漢子】被踢傷腎臟 馬體會中場痾血尿兩年

踢波真係一份危險嘅工作,好似馬德里體育會中場沙奧尼古斯咁,雖然外界睇佢幾風光,但原來佢兩年前被對手踢傷咗個腎,到家陣都仲痾緊血尿!

喺馬體會作客李斯特城嘅歐聯8強次回合賽前,22歲嘅沙奧尼古斯喺訪問度話,佢年紀輕輕,個腎已經出問題,因為被對手踢傷咗──喺2015年歐聯對利華古遜嘅比賽中,佢被柏柏杜普路斯踢中個肚,搞到腎臟創傷兼內出血,喺德國留醫4日,再休息多超過一個月先至復出。不過,出院同復出唔代表佢冇晒事,沙奧尼古斯話:「喺呢兩季,我一直有用導管,同埋每場比賽、每次操練之後,我會痾血尿。呢段日子真係唔易捱。我好想幫馬體會比賽,我用自己嘅健康去賭。」

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170418&s=7032049&a=56576987

踢波真係一份危險嘅工作,好似馬德里體育會中場沙奧尼古斯咁,雖然外界睇佢幾風光,但原來佢兩年前被對手踢傷咗個腎,到家陣都仲痾緊血尿!

喺馬體會作客李斯特城嘅歐聯8強次回合賽前,22歲嘅沙奧尼古斯喺訪問度話,佢年紀輕輕,個腎已經出問題,因為被對手踢傷咗──喺2015年歐聯對利華古遜嘅比賽中,佢被柏柏杜普路斯踢中個肚,搞到腎臟創傷兼內出血,喺德國留醫4日,再休息多超過一個月先至復出。不過,出院同復出唔代表佢冇晒事,沙奧尼古斯話:「喺呢兩季,我一直有用導管,同埋每場比賽、每次操練之後,我會痾血尿。呢段日子真係唔易捱。我好想幫馬體會比賽,我用自己嘅健康去賭。」

正選
Oblak-Juanfran, Godin, Savic, Felipe Luis-Jose Gimenez, Gabi, Koke, Saul, Carrasco-Griezmann

後備
Moya, Lucas Hernandez, Thomas, Gaitan, Correa, Gameiro, Torres

巧橙呀屎波怪
正選
Oblak-Juanfran, Godin, Savic, Felipe Luis-Jose Gimenez, Gabi, Koke, Saul, Carrasco-Griezmann

後備
Moya, Lucas Hernandez, Thomas, Gaitan, Correa, Gameiro, Torres

又搵gim仔打防中
係咪已經對krxxxxxxxxx冇期望所以改造gim仔
正選

後備

又搵gim仔打防中
係咪已經對krxxxxxxxxx冇期望所以改造gim仔

可以出火車頭打防中都冇出
我地要對真馬
不過三隊都難頂
又馬德里打吡
個po 就黎推左半年都未1001
個po 就黎推左半年都未1001

得小貓幾隻 仲要分左兩邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞