邊諗到俠盜一號啲成員會死撚晒架

290 回覆
15 Like 311 Dislike
樓主仆街啦
( Show Blocked User - 哈老姆太郎 )

話撚知真定假
標題劇透全家比狗屌到死再食埋條屍
樓主其他事蹟
有好野分享

lihkg.com/thread/30628/page/1?ref=android

lihkg.com/thread/24278/page/1?ref=ios

上野樹里巴打
你改左名以為你會做個好人
點知又玩劇透
對你好失望
全家比狗屌
]

好驚 無發言自由?又係你自己睇到嘅 我又無迫你睇

你影響到其他人利益就唔係合理嘅自由啦
死戇鳩仔唔識唔好學人講自由

又無迫你睇

比人屌你既不是,仲敢上水還口,面皮真係厚撚過長城,我係你就搵窿捐啦屌[/quote]

捐呀捐[/quote]
樓主d回覆好撚小學雞爆完句劇情等睇人嬲自己笑,但又要上水再唧人嬲睇完戲好返屋企做功課啦,第二日唔好欠交呀
樓主其他事蹟
有好野分享

lihkg.com/thread/30628/page/1?ref=android

lihkg.com/thread/24278/page/1?ref=ios

上野樹里巴打

小學雞樓主返緊學?交撚齊功課未?
樓主升中一未?
屌你老母我未睇架屌...
慘 原來死哂
屌你老母!
屌你老母比狗屌
已舉報
唔係star war fans都估到呢班友會收皮,未死就係正傳繼續出啦
未係連登block過人,想問block咗哩啲撚樣之後仲會唔會睇到佢開post個死人標題?
樓主其他事蹟
有好野分享

上野樹里巴打

小學雞樓主返緊學?放學未
有好野分享

上野樹里巴打
你改左名 哈老姆太郎
仲以為你會做返個好人
點知仲要劇透害人

lihkg.com/thread/40933?ref=ios
有好野分享

上野樹里巴打
你改左名 哈老姆太郎
仲以為你會做返個好人
點知仲要劇透害人

lihkg.com/thread/40933?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞