衛訊買電話有冇伏

99 回覆
0 Like 10 Dislike
上年衛訊買iphone有得免費由android過whatsapp,得嗰個program做到,自己上網買要幾百蚊冇破解版,仲送芒貼送薄caae。

不過如果你唔需要就當然可以去apple store既,聽講近排啲電器鋪全部冇晒iphone貨唔賣

其實係想去出note8

出新款頭幾日買基本上係冇換機既問題
一上一落倉都要一個星期左右

我搵到有個fd搭fd嘅話有員工價 但係要等二星期至一個月啊
我都知頭水唔怕 但就係差左果小小時間 但係又平左成1k

唔記得好似88定9折
or好似之前lg咁 g6佢岩岩出 員工價38xx

所以依家諗緊食唔食佢個員工價好

食喇 遲幾日平成千

價錢係無得輸 但係就差左學你講頭水已經番左倉落番鋪 有機會開到翻新係諗緊呢樣

88係鋪開 正常可以叫你個fd check左電腦係全新先再買咪得
上年衛訊買iphone有得免費由android過whatsapp,得嗰個program做到,自己上網買要幾百蚊冇破解版,仲送芒貼送薄caae。

不過如果你唔需要就當然可以去apple store既,聽講近排啲電器鋪全部冇晒iphone貨唔賣

其實係想去出note8

出新款頭幾日買基本上係冇換機既問題
一上一落倉都要一個星期左右

我搵到有個fd搭fd嘅話有員工價 但係要等二星期至一個月啊
我都知頭水唔怕 但就係差左果小小時間 但係又平左成1k

唔記得好似88定9折
or好似之前lg咁 g6佢岩岩出 員工價38xx

所以依家諗緊食唔食佢個員工價好

食喇 遲幾日平成千

價錢係無得輸 但係就差左學你講頭水已經番左倉落番鋪 有機會開到翻新係諗緊呢樣

88係鋪開 正常可以叫你個fd check左電腦係全新先再買咪得

多謝巴打俾左咁多寶貴意見
用緊 iphone7 無伏
胃記買機冇伏
放機就伏
垃圾公司
買過部iphone6 plus
問佢係唔係港行
點知一拆係台機
垃圾公司
問佢係唔係港行
點知一拆係台機

咁好大問題喎
sony用4年無穿無爛又無附送聯絡人
不過iPhone就跟apple store買啦
垃圾公司
問佢係唔係港行
點知一拆係台機

咁好大問題喎

似係去錯鬼域買
出新機一定去先達,最安全
垃圾公司
問佢係唔係港行
點知一拆係台機

你個陣點樣check到?
幾年前係衛訊買sony中過伏
好彩最後都換到
但係從此blacklist衛訊
好彩最後都換到

中左咩伏?
好彩最後都換到

中左咩伏?

一開機
部機似比人用過
個mon仲要有撻印係到
拎返去換一開頭仲想屈係我人為整壞
ipad iphone 最穩陣
一出門口任何野都番apple 攪
幾多歲人啊,咩柒都問問問,on99

on99 問問題有分幾歲? 我買下有冇人中過伏得罪你? 我順路問埋你老母做乜咁唔小心生左你出黎添啊

出post問人仲串柒柒,你老母比狗屌啊
幾多歲人啊,咩柒都問問問,on99

on99 問問題有分幾歲? 我買下有冇人中過伏得罪你? 我順路問埋你老母做乜咁唔小心生左你出黎添啊

出post問人仲串柒柒,你老母比狗屌啊

陰撚公 無啦啦自己係到發狗瘟
串你就緊架啦 你老母左你隻無腦狗出黎真係唔小心 家門不幸
陣間打算去買IPhone 8想問吓應該點樣 check

買左lu開心使用中

恭喜巴打
胃記買機冇伏
放機就伏

咪就係 入門口之前講明部機壞左 話最多扣幾百 收2000左右 入到去再睇打左陣電話話收500 我真係屌出來
過一排就有巴打開post鬧9衛訊,再捧豐澤百記
垃圾公司
問佢係唔係港行
點知一拆係台機

你個陣點樣check到?

機後面中文字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞