出街就唔好玩電話啦仆街

11 回覆
8 Like 9 Dislike
有冇人好憎呢d 人出街成日玩電話

我有個fd次次出街都狂loop ig同snap,真係睇到都想屌佢
同佢講野又好似唔撚想應咁,我心諗唔願講野就咪撚出黎啦

我有個fd次次出街都狂loop ig同snap,真係睇到都想屌佢

係你岸鳩唔識做姐,人地根本唔想同你出街
唷飛屎唷呀飛,照吓鏡睇吓人地點值得尊重你啦

係你岸鳩唔識做姐,人地根本唔想同你出街

唔係 次次都佢約我,男仔黎
我反而好憎一路行一路督電話既仆街, 係九龍塘東鐵轉地鐵 / 地鐵轉東鐵, 又或姐金鐘站轉車, 你老闆已經多人, 仲要係度慢慢督。阻住哂
D 人有女先係
屌你老味 問佢想去邊,又係咁回條女,
問佢十問九唔應,條女打黎又行埋一二邊,
屌你既然係咁咪撚叫我岀黎同你行街啦
有3個我講口中既仆街負皮左
最憎食飯果陣拎電話出黎禁
搞到自己一個自 high 咁,問一樣野問幾次,冇心出就唔好叫人出啦。
冇下之
搞到自己一個自 high 咁,問一樣野問幾次,冇心出就唔好叫人出啦。
冇下次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞