岩岩咳咗d白色珍珠 好臭但好爽

148 回覆
60 Like 5 Dislike
細個以為喉嚨生cancer…嚇得我吖…
好似係嗰啲乜撚嘢前列腺唔知乜撚嘢粒

扁桃腺下話

屌咩前列腺 係咁落既位置都游到上黎
我嗰粒黑色架喎
冇見過
其實應該係食物例如一粒飯留左響入面
之後細菌分解左做"成粒"咁既牙菌膜

btw用脷係可以liu/頂到出黎
見到樓主呢個post終於知係咩黎
有冇人知咩黎
點樣整到多d出黎

屌你咁問好撚核突
如果你條脷原來liu到吊鐘後面
左右就係樓上d圖果d"窩"
你liu下佢/用力頂下就會芝出黎

講完都覺核突
有冇人知唔清呢d粒粒係咪會口臭
晚晚都會自己了一次確保冇哂先瞓
第一次聽有呢樣嘢
唔知幾時開始就成日有
痴線,前列腺
唔知幾時開始就成日有

鼻敏感可能易有d
btw呢個post好似喚起左好多人共嗚
有係米會feel到?
樓上啲片
未禁入去都覺得臭
有冇人知咩黎
點樣整到多d出黎

屌你咁問好撚核突

講完都覺核突

睇黎巴打過來人
口臭原因之一
其實就算日日刷牙/用牙線之類都可能會有,因人而異
或者可能本身有,但扁桃腺隱窩細/粒珍珠太細粒/太入你自己唔多覺
我feel到自己隱窩大,兩三日就要清下......
有冇人知咩黎
點樣整到多d出黎

屌你咁問好撚核突

講完都覺核突

睇黎巴打過來人
口臭原因之一
其實就算日日刷牙/用牙線之類都可能會有,因人而異
或者可能本身有,但扁桃腺隱窩細/粒珍珠太細粒/太入你自己唔多覺
我feel到自己隱窩大,兩三日就要清下......

係呀自從細個用脷liu到一次就好在意
勁擔心口臭, 所以成日liu
但近埋都冇liu過出黎

其實應該同飲食作息清潔好有關

唔知有咩方法check自己口氣
剛經有frd問過一句係咪消化不良, 之後就好有戒心

扁桃腺下話

笑撚到仆街
唔識整 feel唔到有,有冇秘訣
咁多年都唔知粒嘢點嚟
點知道自己有冇
我記得朝早起身最易有
唔知幾時開始就成日有

鼻敏感可能易有d
btw呢個post好似喚起左好多人共嗚

但我無鼻敏感
有時我會反起個窩位見到入面係勁多白色珍珠
左右兩邊都有 但左邊就多啲同大粒啲 右邊就細細粒

淨係打字都覺得臭
唔識整 feel唔到有,有冇秘訣

無唔好咩

我知道你好心幫樓主
但對唔住我真係忍唔到笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞