現今D保險雞係咪追數追上腦(有圖)

176 回覆
52 Like 235 Dislike
我覺得最低限度人哋開宗明義講到明, 知你無興趣買保險, 就無謂嘥時間
講到底, 人哋鍾意事業多過你, 都無謂到時傷左你你又嗌生嗌死
人哋其實好清楚自己要乜
反之樓主自己又追求緊乜? 開口埋口都叫人做雞, 人哋保險都係職業, 保險又唔一定係呃你. 你覺得人哋係雞又約人?
人哋有自己嘅信念, 即係市面上俗稱耶撚嗰啲, 有一部分都好堅定你唔係耶撚就唔好埋身, 你可以唔認同, 不過人哋個信念咁堅定, 係值得尊重
何況, 如果信念一開始已經唔同, 點會可以夾硬到一齊?
炒哂車
馬會普通智財卡都可以book馬會嘅餐廳食飯。完。
樓主
唔買保險,直接俾錢你,
唔做男朋友,直接屌你
Racing club係馬會審批緊但又未算會員嘅人入
一係有錢無名氣 一係社會地位唔夠高
但佢地又想進出馬場Member area就會入Racing club

利申:員工

競駿會 = 無撚用,嗰堆咩競駿系無隻好馬
唔識Jockey club 都算,有咩可能連horse 都串錯做hourse
hourse racing

講真,我係你的話,想買保險都唔會跟佢買
上腦
買左屌完冷靜期再CUT單
唔差在開埋樣啦,還掂你都揚哂,佢都實知你係邊個啦
Jockey club都唔撚識

加返royal 霸氣的

不如叫toy horse racing club啦
狗會英文係jockey club
佢係雞 仲要係傻雞
唔關係咪保險事,根本條女本身有問題,呢啲人賣咩都死
cls…買保險唔知係唔係要落埋佢做受益人?要人送錢俾佢呀?

樓主小心買完保險,跟手俾人謀財害命添呀!
值唔值呀
以為自己個閪鑲金
唔開樣好難討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞