[求救]比老豆撞破打丁,點補救

48 回覆
62 Like 4 Dislike
以前成日笑D人比老母撞破打丁,而家就輪到自己

啱啱番到屋企,見無人即刻開隻咸game黎打丁,一射完即刻聽到有人用鑰匙開門

Game開咗full screen,仲要auto play,褲又未着,老豆望住未着褲既我,播緊咸scene既電腦,第一句就問,係咪瀨尿呀,然後又話電腦D野比你老母見到實斬撚死你

當下即刻柒到揾窿捐,即刻熄機,拿住條底褲九秒九衝入廁所,老豆仲問我洗唔洗換褲,然後話落街買餸

而家喱咗入房扮訓教,應該面對老豆好?比我老豆老母都知道實通天,到時都唔知點見人
同老豆互打
你傻㗎?
你老豆都後生過
都知打J係咩一回事
唔洗擔心

但老一輩始終諗既野唔一樣,—見到個仔學壞少少即刻響哂alarm咁
你傻㗎?

無野做

咁想打呀嘛
你老豆都後生過
都知打J係咩一回事
唔洗擔心

但老一輩始終諗既野唔一樣,—見到個仔學壞少少即刻響哂alarm咁

你老豆以前都係拎住本咸書打丁啦有乜好怕喎
正路啲諗,有邊個男人唔打丁,你老豆都會明啦,有乜學唔學壞
佢見到你睇GV?
唔係有咩好驚
你老豆心諗,你個仆街仔打j好啦,咪撚出街周圍女女女人 老懷安慰
好正常,冇咩好擔心
好正常,冇咩好擔心

平時都唔做D痴線野,乖乖仔,家下既家庭地位可能賤過袋底泥
你老豆心諗,你個仆街仔打j好啦,咪撚出街周圍女女女人 老懷安慰

要坐監,不了
最尷尬係你自己覺得尷尬
最尷尬係你自己覺得尷尬

咁個個moment正常人都會覺得尷尬

真係好想知呢幅原圖係講咩野
而家成家人食飯,從來未試過咁老尷,好難頂
電腦係廳真係慘

利申:係廳

可以問下阿爸以前點打丁?
做個正式研究
究竟以前既人同今日既人打丁有咩唔同

仲可以問下阿媽有無撞破過阿爸打丁
互打

真係好想知呢幅原圖係講咩野

冇記錯原圖係掉轉

做個正式研究

阿爸有女仲洗打丁

做個正式研究

阿爸有女仲洗打丁

你老豆一出身就有女唔洗打丁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞