[多圖]孫悟飯點解細個型禁多

146 回覆
67 Like 12 Dislike
你睇下自己細個時候嘅相咪知點解
以地球人黎計, 最勁係咪無閑? 有時我諗, 如果係現實世界, 有無閑咁嘅武功級數, 已經可以橫行無忌

天津飯應該勁D,有keep住操

剩係識舞空術都屈機
以地球人黎計, 最勁係咪無閑? 有時我諗, 如果係現實世界, 有無閑咁嘅武功級數, 已經可以橫行無忌

剩係識舞空術都屈機

地球人個個都有自己啲絕招
無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢
原來悟飯哥哥細個咁有型
想問好耐,點解悟飯打布歐唔識變超西

屌你 有無睇嫁
老界王幫佢潛能解放左 變既型態 就係潛能解放
仲勁過超西

啫係變超西反而會廢返?

係. 你有無睇架其實

其實動畫入面設定潛飯都係一種超西
係悟飯獨有

但超西可以去到超3定超4,5咁(無睇z之後其他延續所以唔清楚仲有幾多級)
咁潛飯係計去到超幾咁勁?

應該係超2以上,超3以下

應該超3以上
悟空超3都係同肥普歐打和
但潛飯係壓住惡布歐打

悟空話超3係可以ko 肥布歐
但留力

超3消耗體力太多
悟空咁勁都係頂得咁短時間
潛飯反而唔會

係. 你有無睇架其實

係悟飯獨有

但超西可以去到超3定超4,5咁(無睇z之後其他延續所以唔清楚仲有幾多級)

應該超3以上
但潛飯係壓住惡布歐打

但留力

超3消耗體力太多
潛飯反而唔會

咁潛飯勁定比古洛勁?

比古洛全程撚狗咁撚布歐

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

係. 你有無睇架其實

係悟飯獨有

應該超3以上
但潛飯係壓住惡布歐打

但留力

超3消耗體力太多
潛飯反而唔會

咁潛飯勁定比古洛勁?

比古洛全程撚狗咁撚布歐

比古洛連吸收左潛飯嘅布歐都當狗咁撚
你話呢

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

無閑勁過天津飯啦一早
俾拿美星大長老開發過潛能

係. 你有無睇架其實

係悟飯獨有

應該超3以上
但潛飯係壓住惡布歐打

但留力

超3消耗體力太多
潛飯反而唔會

咁潛飯勁定比古洛勁?

比古洛全程撚狗咁撚布歐

你話呢

全龍珠Z最強-比古洛
計單體龍珠Z最強-潛飯

比古洛應該仲勁過龍珠GT既超四格比達

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

我覺得唔能夠因為佢3隻眼就唔當佢地球人
睇返悟空細個打天下第一武道會有咁多唔同物種
除非你話嗰埋全部唔係地球人啦

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

資料書有講佢係三眼星人同地球人打亂種

應該超3以上
但潛飯係壓住惡布歐打

但留力

超3消耗體力太多
潛飯反而唔會

咁潛飯勁定比古洛勁?

比古洛全程撚狗咁撚布歐

你話呢

全龍珠Z最強-比古洛
計單體龍珠Z最強-潛飯

比古洛應該仲勁過龍珠GT既超四格比達

耳環合體係乘戰鬥力
跳舞合係加 所以耳環好撚屈

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

咩書?
集英社自己出既設定集

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

咩書?
集英社自己出既設定集

搵到了
殘體慎入
https://baike.baidu.com/item/%E5%A4%A9%E6%B4%A5%E9%A5%AD/9589#6
原來都出過幾本書講
真心唔知

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

咩書?
集英社自己出既設定集

搵到了
殘體慎入
https://baike.baidu.com/item/%E5%A4%A9%E6%B4%A5%E9%A5%AD/9589#6
原來都出過幾本書講
真心唔知

其實個實情應該係明哥有日講過無閑係最強地球人
但天津飯比明哥打入冷宮太耐,
真係唔記得左佢,佢應該勁過無閑
唯有兜番佢係三眼星人
因為阿樂先係佢老豆
越大個越似阿樂

又黎

因為係悟空中出阿樂生出黎ga
最柒應該係未來悟飯

楊飯點會柒
我覺得呢個悟飯最型

英雄所見略同, 可惜死得好慘

呢套劇情版由頭到尾都好sad
完全感受個種絕望同人造人既可怕

承受要拯救全世界既負擔

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

狼牙風風拳

剩係識舞空術都屈機

無閑有氣元斬太陽拳
天津飯有氣功炮四像拳
得阿樂啲招係最廢

天津飯係三眼星人

咩書?
集英社自己出既設定集

搵到了
殘體慎入
原來都出過幾本書講
真心唔知

其實個實情應該係明哥有日講過無閑係最強地球人
但天津飯比明哥打入冷宮太耐,
真係唔記得左佢,佢應該勁過無閑
唯有兜番佢係三眼星人

天津飯連布歐篇最尾都可以特登出番黎
都算唔少戲份啦
跟本唔係悟空親生,點會型

仆街, 原來超之所以冇左條陰係為左100%同阿樂一樣

咁嗰一半撒亞人血統點來?

gigi比悟空+亞樂玩3p,溝埋D精變異(好似悟天格斯咁合體),生左有亞樂dna既悟飯出來
莊子個便就亞樂係sp,比達D基因皇家精液太强大,識放培植人自爆,搞到亞樂D精合唔到體

btw,亞樂係人生嬴家,食口哂兼中出玩到爛哂最索時期既gigi同莊子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞