hellotoby 交流區

48 回覆
0 Like 6 Dislike
早排有巴打介紹用hellotoby 搵freelance
dl 左黎用,但係唔係好知佢個流程。。。

我開左個profile, 加左啲專家檔案,但係發現想修改/ delete, 但搵唔到邊度有得del..

另外,報價後成功機會大唔大?我見報一個價要成130蚊。。。
早排有巴打介紹用hellotoby 搵freelance
dl 左黎用,但係唔係好知佢個流程。。。

我開左個profile, 加左啲專家檔案,但係發現想修改/ delete, 但搵唔到邊度有得del..

另外,報價後成功機會大唔大?我見報一個價要成130蚊。。。

同問
佢個system對expert好唔fair
d客冇咩需求都可以request
但expert報一次價就要用金幣

係。。其實資料好少。。有時好難估價。。
寫整個網上商店,budget 1000-3000..
但無其他資料
無人用hellotoby?
push
再唔係靠人際關係, 成日都會有job介紹
5萬-20 萬 一單

我依家都儲緊人脈,希望遲啲多啲
正垃圾, 唔係指隻App, 係指D客
街客個個都覺得development好低成本, 幾百蚊想你寫隻APP
唔好課金

好多人只係想問價,唔會真係做
街客個個都覺得development好低成本, 幾百蚊想你寫隻APP

兩者都垃圾
有冇freelance app job巴打射D黎做
利申兩年ios
利申兩年ios

其實寫個hellotoby呢類app大約幾錢
利申兩年ios

太龐統了

但照估,無十萬廿萬都走唔甩
利申兩年ios

太龐統了

巴打都係做it相關嘅野?
利申兩年ios

太龐統了

未計server, website?

幾百蚊寫app
利申兩年ios

太龐統了

巴打都係做it相關嘅野?

係呀,我寫PHP,做開BACKEND LOGIC
利申兩年ios

太龐統了

未計server, website?

SERVER 無得計啦,個個月俾
hellotoby無用 報完價嫌貴唔要 最後全部被hellotoby食哂

我做web同app嫁
js
angular
react native
swift java
大家可以互瀉下job喎

tg: Bebobu
hellotoby無用 報完價嫌貴唔要 最後全部被hellotoby食哂

我做web同app嫁
js
angular
react native
swift java
大家可以互瀉下job喎

tg: Bebobu

加左了!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞