有冇人試過換行李箱車轆?

15 回覆
0 Like 0 Dislike
去完旅行個轆碎晒,見仲新淨唔捨得買個新。
想問下和各位巴絲邊到有得配轆
同埋買個新嘅會唔會都差唔多價錢
小弟萬分感激
拎返去買個到問佢有無得整,大部份專賣喼既鋪頭都有得幫你拎返廠維修。

我每年都要整三四次,40蚊一隻,不過多數都一對對咁換。

申:電訊師傅
之前試過去油麻地「喼救站」,佢地應該係間賣各種轆之嘅鋪,兼營整喼轆:

http://luggagefirstaid.com/basic/

可以 WhatsApp 佢地 send 相,跟住就會收到類似以下嘅報價:

[quote]
維修更換行李喼轆費用如下:
1. $100/一個淨轆 ( 只限維修4個轆的行李箱其中的轆位)。
2. $350 - $400 維修2個轆行李喼或4個轆行李喼(淨轆)(以每個行李箱計)。
3. $450 維修4個轆連活動金屬座。
✨以上價錢最終以實物為準。

正常維時間為4-6個工作天(以損壞情況而定)。

收喼地址:
油麻地新填地街226號地下
……
[⁄quote]

我個換哂4個淨轆,400蚊。整體都

注意佢收喼同整好後拎喼嘅地點係唔同,隔幾條街。佢地會提你。
之前試過去油麻地「喼救站」,佢地應該係間賣各種轆之嘅鋪,兼營整喼轆:

http://luggagefirstaid.com/basic/

可以 WhatsApp 佢地 send 相,跟住就會收到類似以下嘅報價:

[quote]
1. $100/一個淨轆 ( 只限維修4個轆的行李箱其中的轆位)。
2. $350 - $400 維修2個轆行李喼或4個轆行李喼(淨轆)(以每個行李箱計)。

收喼地址:
……
[⁄quote]

淘寶大把有得配,自己搞好易

[quote]

收喼地址:
……
[⁄quote]

咁撚貴好心就唔好介紹俾人啦

[quote]

收喼地址:
……
[⁄quote]

咁撚貴好心就唔好介紹俾人啦

你鍾意去淘支那寶配轆自己換係你嘅事,樓主自己會揀
拎返去買個到問佢有無得整,大部份專賣喼既鋪頭都有得幫你拎返廠維修。

我每年都要整三四次,40蚊一隻,不過多數都一對對咁換。

申:電訊師傅

唔該晒呀,我吉之島買應該唔會拎返去
影幾張相比佢就得 屋企個喼就喺咁返生
【我剁手都要买的宝贝(各类不常见箱包轮子配件拉杆箱万向轮旅行行李箱配件轮子静音耐磨),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥6eBA0eNqHcV¥后打开👉手机淘宝👈

感激好有用

[quote]

收喼地址:
……
[⁄quote]

我都有google到呢間,但有啲貴
Btw thanks
一般喺AEON/百街嗰啲牌子去返廠整都係幾十蚊個
如果嫌拎黎拎去煩可以叫staff幫你落order send個轆黎自己換

好似上面咁講,換既話一次過換一對好,如果唔係有機會一邊高一邊低唔好拉
一般喺AEON/百街嗰啲牌子去返廠整都係幾十蚊個
如果嫌拎黎拎去煩可以叫staff幫你落order send個轆黎自己換

好似上面咁講,換既話一次過換一對好,如果唔係有機會一邊高一邊低唔好拉

Thanks!今日去問下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞