突發:教大民主牆有新嘢(2)

74 回覆
32 Like 2 Dislike
如果大家想支持我們的行動, 捐款可以入落「保衛香港運動」的社團銀行賬戶是 : 中國銀行(香港) 有限公司, 戶口號碼 : 012-737-1-024873-4

Remarks :
3. 由於現時我們都有很多個不同的愛國愛港團體, 為了公平和合理地滙報「保衛香港運動」的收支, 我會向在近期有作出過熱心貢獻的善長交代詳細的捐獻收入, 活動開支和累計結餘. 多謝支持 !
4. 我們需要大量義工幫忙日常運作, 有興趣請與本人聯絡, 電話:90126824

收皮啦好嗎

封左佢佢啦擺明搞事

block左啦 5毛就係係到相阻你討論
明明我一早都block 撚左條五毛 你班友又quote
明明我一早都block 撚左條五毛 你班友又quote

唔記得cut qoute
如果大家想支持我們的行動, 捐款可以入落「保衛香港運動」的社團銀行賬戶是 : 中國銀行(香港) 有限公司, 戶口號碼 : 012-737-1-024873-4

Remarks :
3. 由於現時我們都有很多個不同的愛國愛港團體, 為了公平和合理地滙報「保衛香港運動」的收支, 我會向在近期有作出過熱心貢獻的善長交代詳細的捐獻收入, 活動開支和累計結餘. 多謝支持 !
4. 我們需要大量義工幫忙日常運作, 有興趣請與本人聯絡, 電話:90126824

收皮啦好嗎

封左佢佢啦擺明搞事

block左啦 5毛就係係到相阻你討論

Remarks :

????
Quote佢嘅都係on9仔 順便block埋
乜水黎架屌 好撚柒閪煩啊屌
玩鳩佢電話算啦
【9月9日】恭喜毛匪澤東斃命北平
https://lihkg.com/thread/392971/page/1?ref=web

老毛唔死
又點會停文革
又點會有開放改革
教大SU唔好放棄
張仁良班教畜仲講緊家長式統治
作為教育機關首長 唔係去帶頭檢視香港教育制度有咩缺失
無視學生自殺率上升 家長教師怨聲載道
反而第一時間發大"冒犯"依一點去拑制教大學生
藉此自我感覺良好 討好教育局

依班人根本無資格去管教作為未來教育者既你地
千祈唔好退讓
個「噤」字打左做「襟」呀
呢單野真係見證住一眾高官只問立場,不問是非嘅之無恥
呢單野真係見證住一眾高官只問立場,不問是非嘅之無恥

垃圾高官權貴
教大貼新嘢未?
快d貼新野
整個劣作,引班高手整個更好版本啦!
一圖講晒。

好有成件事既神粹

整個劣作,引班高手整個更好版本啦!
一圖講晒。

好有成件事既神粹

教大快啲貼呢張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞