(有圖慎入)牛乳去死皮足膜 實試

90 回覆
22 Like 17 Dislike
可能行路行得多,腳板底就黎鞋過沙紙
腳板底啲皮同紋厚到積到幾層灰

淘寶睇過好多浸腳粉,見到啲甩皮嘅圖真係超級誇張(想睇再post)

襯啲腳皮重未磨爛啲鞋同襪,我決定嗱嗱聲買腳膜黎用

無試過其他牌子,是旦買的

圖就求其google 搵的,因為當時影唔清

手震影

效果就過咗個幾星期先出黎
重以為自己行咗幾多路,會磨到生咗咁多個水泡

依家好期待,好想佢成塊原整甩出黎
但依家已經忍唔住好多搣佢啦

8日嘅成果

好想奶
絲打 啲腳皮可唔可送我奶
成日咬手指
Day9 報告

今日又甩多咗好多啦
有個位已經鬆開咗飄飄下咁 就快忍唔住啦

成日咬手指

絕對無
好想搣啊
邊度買,幾$?
想聞
多撚餘 腳皮厚根本就係因為你行得多而出現要黎保護你隻腳
脫黎做乜撚 你行路咪會痛最後咪一樣生返
你話隻手就話會比人見到想靚 腳底邊撚個理你呀?你唔著鞋出街都冇人見到啦 on99
你話隻手就話會比人見到想靚 腳底邊撚個理你呀?你唔著鞋出街都冇人見到啦 on99

你就多撚餘
腳皮厚好易腳臭同好唔衛生嫁
邊度買,幾$?

卓越,唔記得幾錢,但唔貴嘅

LD50真身

唔同脫皮嘅應該,依家睇到同feel到係隻腳甩咗面頭塊皮,但亦已經生好咗新皮,無痛無特別感覺。新皮摸落都唔係好薄,感覺平滑啲,但唔係誇張嘅變滑

老實講, 剩係自己feel到腳板底鞋颯颯咁都覺得唔舒服啦 無話俾邊個睇先可以整靚啲隻腳,對自己好啲ok?
你隻小腿打格仔係想點
唔知關唔關事,開頭講過我忍唔住搣咗一邊腳嘅皮

我絕對唔建議大家咁撚多手
因為依家搣咗嗰邊已經再無咩進展,摸落亦唔覺有改善(都係摸落鞋鞋地)
摸晒2邊腳嘅新皮,係摸得出對比

所以我重申, 千其唔好咁多手搣啲腳皮,由佢自己慢慢甩

人奶去死皮又得無
啲腳皮點賣?
用過之前香港賣廣告賣到好勁個隻 甩完皮之後 著鞋係的確感覺到對腳無咁多汗
聽日去卓越買
想買腳皮做藥引 絲打請pm
之前用過,但個套唔夠大包唔到隻腳
攞油炸一炸送粥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞