搵過sp,做過ptgf,你問我答(2)

65 回覆
5 Like 13 Dislike
上一個post:
搵過sp,做過ptgf,你問我答
https://lihkg.com/thread/390046/page/41?ref=ios

唔知你地仲有無問題問呢
開定先,陣間訓唔著再回

唔會再post相,唔會留ig,tg,任何聯絡方法,唔需要問
上一個post:
搵過sp,做過ptgf,你問我答
https://lihkg.com/thread/390046/page/41?ref=ios

唔知你地仲有無問題問呢
開定先,陣間訓唔著再回

唔會再post相,唔會留ig,tg,任何聯絡方法,唔需要問

你點開頭 主動問人屌唔屌我2000蚊q
有樣有身材大隻仔樓主仲唔pm我

開左個ig,post相,就有人搵,我會俾佢開價
有無試過潮吹?
冇追post
如果個客肥矮柒毒會唔會拒接
有無試過潮吹?

無...聽講係體質問題
冇追post
如果個客肥矮柒毒會唔會拒接

如果睇相睇到會
如果真人先睇到...就..我儘量唔拒接
可唔可以咪撚再答呀臭雞
有無玩中出
接唔接多p?
假設正常樣 mmf

開左個ig,post相,就有人搵,我會俾佢開價

開1500你接唔接, 個男樣正正常常,但唔係靚仔型男
做到不知所謂, 連價都係海鮮價叫男人開

不過最不知所謂係咁都有鳩男去抬男去上
樓主有冇對個客人產生感情???
你D客會唔會約過幾次之後突然間對你好 態度冷淡,你主動約佢嗰陣會佢搵值口推左佢???

上面答過,無,好清醒
唔會,只會越黎越熱情 我唔會主動約

我見有ptgf會沉船落個客到,可能習慣咗甚至鍾意俾個客搞,但正常一般男人都唔會返食咁多次,如果遇到呢啲咁熱情嘅ptgf,應該點樣拒絕呢?
你身邊有冇客有類似經驗?

有遇過d客話唔想約返之前果d,直接拒絕囉,賣賣關係,唔需要勉強

因為有啲女其實都幾煩,唔知條囡係西痕、沉船定係想搵錢, 你有冇客為咗要避開人哋, 野都唔講句就直接block咗條囡佢???
可唔可以咪撚再答呀臭雞
唔好理人啦
照po相

有意賣單
182cm
71kg
專業人士
26歲

死狗公 生性病

街市買餸咩
唔好理人啦
照po相

有意賣單
182cm
71kg
專業人士
26歲

死狗公 生性病

我想結婚

娶隻雞做老婆 仲唔生性病?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞