[終於剪好條片]環冠抽籤:朱千雪硬撼IU 謝安琪李佳芯分遇日台好手

103 回覆
96 Like 21 Dislike
A組: 林娜璉@TWICE、Jennifer Lawrence 、Natalie Portman、Keira Knightley

B組: 朱千雪、IU、楊丞琳、林詩枝

C組: Elizabeth Olsen、林宣妤、Beer Passaranan、Candice Swanepoel

D組: 周子瑜、李佳芯、Ellen Page、平井桃@TWICE

E組: 新垣結衣、謝安琪、Emma Stone、朱主愛

F組: Emma Watson、長澤正美、Rachel McAdams、陳穎欣@SG

G組: 唐嫣、名井南@TWICE、Saoirse Ronan、Blake Lively

H組: 林明禎、金所炫、Gal Gadot、Margot Robbie

識林宣妤,好野喎
香港人出名善忘,我諗依家都無好多個記得佢啦

齋講五官,佢真係呢個list我心目中既第一名。

點解冠軍可以唔係佢

I mean華姐,唔係呢個盃
好似歐聯咁緊張
好似歐聯咁緊張

講得啱呀,我都希望大家會玩到到歐聯感覺
留意返賽程,其實我地完全跟住歐聯比賽日黎set
多謝大家支持
我會繼續向大家證明我地係真心想送上活動比大家參與

有少少意見,揭曉時出左人名約0.5s至1s後,最好出張佢地靚靚既相,最好做埋VS,應該會好有動感
支持
多謝大家支持

有少少意見,揭曉時出左人名約0.5s至1s後,最好出張佢地靚靚既相,最好做埋VS,應該會好有動感

我明你講咩,但我其實都好忙,你唔好睇過兩日已經有第一輪分組賽但我仲未搵齊比賽女神相
點都好多謝你既意見
多謝大家支持

我明你講咩,但我其實都好忙,你唔好睇過兩日已經有第一輪分組賽但我仲未搵齊比賽女神相
點都好多謝你既意見

https://youtu.be/FVwnkYuDDBU

今屆環冠分組抽籤已於2017年9月2日下午完成,以下為分組結果

A組: 林娜璉@TWICE、Jennifer Lawrence、Natalie Portman、Keira Knightley

C組: Elizabeth Olsen、林宣妤、Beer Passaranan、Candice Swanepoel

D組: 周子瑜、李佳芯、Ellen Page、平井桃@TWICE

F組: Emma Watson、長澤正美、Rachel McAdams、陳穎欣@SG

G組: 唐嫣、名井南@TWICE、Saoirse Ronan、Blake Lively

H組: 林明禎、金所炫、Gal Gadot、Margot Robbie

每屆最期待的死亡之組今次落於E組,該組有新垣結衣、謝安琪、Emma Stone及朱主愛。

今屆歐聯抽籤有多個戲劇性組合,其中一個值得關注是香港的朱千雪,將會在B組對陣韓國代表IU,並要與楊丞琳及林詩枝爭出線資格。朱千雪貴為應屆港超聯盟主,今次代表香港出征環冠自然會是考牌戰。

G組亦出現一對宿敵對手,中國唯一代表唐嫣與日本代表名井南,今屆於分組賽碰頭合演中日大戰,但同組其餘兩絲Saoirse Ronan和Blake Lively相信難阻「唐南」出線。

香港另一代表李佳芯與台灣種子代表周子瑜在D組碰頭,亦是值得期待的大戰。

至於透過附加賽晉身環冠分組賽的陳穎欣則被抽到F組 ,同組對手匯集東西方女神,且看陳穎欣能否更進一步進入淘汰賽階段。

竟然冇李一桐

今屆環冠分組抽籤已於2017年9月2日下午完成,以下為分組結果

A組: 林娜璉@TWICE、Jennifer Lawrence、Natalie Portman、Keira Knightley

每屆最期待的死亡之組今次落於E組,該組有新垣結衣、謝安琪、Emma Stone及朱主愛。

今屆歐聯抽籤有多個戲劇性組合,其中一個值得關注是香港的朱千雪,將會在B組對陣韓國代表IU,並要與楊丞琳及林詩枝爭出線資格。朱千雪貴為應屆港超聯盟主,今次代表香港出征環冠自然會是考牌戰。

G組亦出現一對宿敵對手,中國唯一代表唐嫣與日本代表名井南,今屆於分組賽碰頭合演中日大戰,但同組其餘兩絲Saoirse Ronan和Blake Lively相信難阻「唐南」出線。

香港另一代表李佳芯與台灣種子代表周子瑜在D組碰頭,亦是值得期待的大戰。

至於透過附加賽晉身環冠分組賽的陳穎欣則被抽到F組 ,同組對手匯集東西方女神,且看陳穎欣能否更進一步進入淘汰賽階段。

竟然冇李一桐

咁明年你地桐子軍一定要提名佢

B組: 朱千雪 、IU、楊丞琳、林詩枝

H組: 林明禎、金所炫 、Gal Gadot、Margot Robbie

你唔串埋A C組
好有feel

竟然冇李一桐

咁明年你地桐子軍一定要提名佢

娜璉世界第一
多謝大家支持

點都好多謝你既意見

16強抽簽果陣整相
無鮑姐?
IUIU
好有心機

期待12月6 結衣 vs emma stone
https://lihkg.com/thread/396438/page/1
A至D組第一輪已經開始啦
多謝大家支持

點都好多謝你既意見

16強抽簽果陣整相

都有得諗
https://lihkg.com/thread/397661
E至H組第一輪開始左啦
樓主 我屌你老母臭系咩
佩服
好認真,不過太複雜,我純粹想投

無問題呀,有比賽果陣你就可以去返投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞