召集所有鍾意K-ON!輕音少女嘅面孔#12

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
墳巴點睇HTC 10宜家出好唔好同埋有冇心水機推介係htc post見到你

Htc個鏡頭唔係會紫咖咩

紫?

紫鏡係當年m7先會 我嗰部用咗幾年先開始有少少紫
10仔ok嘅 唔打機嘅話都可以諗下
u ultra都唔錯

岩岩發現u ultra冇耳機孔應該會入手htc 10聽日出去睇下邊到有得買先好似好多都冇得買

係呀 冇乜貨剩

htc 10個spec好似真係幾抵屌

咁嘅價係幾抵 但係電嘅野唔知捱到幾耐

佢把聲好易認

日笠同美菜子都易認 愛生認唔到 默認左佢把聲就係好似yui咁 rec軍服姬完全聽唔出 仲有來自深淵個偽娘正太都係

軍服公主同以前魔王奶巴嘅邦枝把聲都幾似 一聽就認到

可能少睇有愛生本來把聲配既動畫 上一套應該係人渣的本願

呢套嘢太脫離現實 棄咗

我覺得幾好睇

下,睇左兩集頂唔順放棄左

佢把聲好易認

日笠同美菜子都易認 愛生認唔到 默認左佢把聲就係好似yui咁 rec軍服姬完全聽唔出 仲有來自深淵個偽娘正太都係

呢套嘢太脫離現實 棄咗

我覺得幾好睇

我都係
好似得番d細舖有都唔知信唔信得過
好似得番d細舖有都唔知信唔信得過

驚就買u ultra
不過要買佢個adapter先用到3.5mm嘅耳機

呢套嘢太脫離現實 棄咗

我覺得幾好睇

我都係

各有所好姐

呢套嘢太脫離現實 棄咗

我覺得幾好睇

我都係

各有所好姐

Agger 不過我都覺得唔係幾好睇

留名
以前好鐘意睇
留名
以前好鐘意睇

而家呢
留名
以前好鐘意睇

而家呢

聽下歌都唔錯

留名
以前好鐘意睇

而家呢

聽下歌都唔錯

留名
以前好鐘意睇

而家呢

聽下歌都唔錯

幾時都咁鐘意睇
有時返學返到攰夜晚會睇幾集
雖然記得曬啲劇情,但都係咁好睇
有時返學返到攰夜晚會睇幾集
雖然記得曬啲劇情,但都係咁好睇

講得好岩d搞笑位睇咁多次都仲笑得出我睇過既動畫唔多但好少會比到呢種感覺
我想問下之前係hmv見到k-on碟嘅巴打係喺邊間分店見到?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞