【5億駙馬辛酸史】獨家爆 黎諾懿攞過綜援住劏房

161 回覆
921 Like 10 Dislike
一年前喺太子見到佢拍緊場跑過馬路嘅戲
佢一路拍一路側邊啲師奶係咁叫佢馬壯
佢又好老脾係咁say hi,幾nice
抵佢發達

彭於晏金城武吳彥祖都唔靚仔

可能各花入各眼啦,我真係唔識欣賞

你唔洗自貼
你貼啲覺得靚仔嘅就夠

我話羅志祥靚仔夠有人話唔靚仔啦,唔通彭於晏,金城武嗰啲靚仔過佢?如果你話係咁我冇嘢好講啦

屌,小豬靚仔過金城武,依句真係曲直難分。

咁都有得笑

係咪女黎架
應該得女會覺得羅志祥靚仔過金城武彭於晏

正常女都會覺得彭于晏金城武吳彦祖型過小豬幾十條街囉
佢自己口味獨特咋
之前旺角見過佢,好高大 好撚型
佢係幾好人緣 佢講佢住紅磡 我舊時都係個頭住
有次夜晚12點幾 1點鐘落大光燈食宵夜
仲係同楊明一齊 大家見到會點點頭
佢真人幾高大 幾charm
佢最近金毛攣頭
成個木村咁 好型
佢係幾好人緣 佢講佢住紅磡 我舊時都係個頭住
有次夜晚12點幾 1點鐘落大光燈食宵夜
仲係同楊明一齊 大家見到會點點頭
佢真人幾高大 幾charm

楊明都出名好撚義氣既
明明自己都窮但成日請人食飯
JohnMa
買到樓仲可以轉手賺錢都仲出黎租緊18000一個月,唔用黎自住做安樂窩 我真係望唔透

邊境你住?
佢返無線揸車都遠啦

賺到幾十萬,加埋佢爆騷搵落都夠供樓啦分分鐘每月房屋支出唔洗咁多,唯一解釋係無線薪金制度令銀行借唔到錢俾佢
真係做馬壯個期做起左

神之男人
黎諾懿可以落黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞