覺唔覺得當年Foxy走得太前?

189 回覆
445 Like 18 Dislike
港女吹都係靠FOXY DL到高清原版
foxy女皇松島楓
SHE有首歌叫紫藤花
Down完一打開av黎
如果你down歌都出影片應該難啲喎
你down果陣會睇埋咩格式檔架嘛
揀返mp3實無死 同埋個size相若嘅
唔會好似樓上咁誇張 down咩都出av囉
通常你見個file size 寧舍唔同嘅都係av
dl哈利波突變左av
講太前都係winmx行先, 幾時輪到foxy

識玩一定係winmx, foxy得電腦盲先用
嗰陣winmx超多日本人做trade,識玩就勁多珍貴files換
不過唔知點解hkbn係幾乎連唔到啲日本人,可能間接搞到沒落
幽游白書=吉澤明步
不過搵唔翻個套av
何止走得太前, down 我們這一家黎睇 變左av

Av小事啦

當年同阿哥一齊睇光速幪面俠

Dl左下一集之後

一開 無啦啦變左實景

下一秒兩個鬼佬準備搞gay

Winmx 個陣係用黎Dl 歌多
但foxy

真正齊av係winmx (不過你未必連到,日本人未必肯換畀你)
foxy得堆垃圾假檔/大路嘢
Foxy搵歌名都有可能係視頻類

結果都係同題目冇關嘅片

乜撚野叫視頻

已經冇人記得當初係叫"影片"
就算windows中文都係寫影片,但就係要跟支那叫視頻

Winmx 個陣係用黎Dl 歌多
但foxy

winmx有片架on9
只不過果陣56k

其實寬頻初興起嗰陣都仲可以用winmx
只係當時開始興起bt/foxy
果時down火影新果d集數,9成av黎

然後比foxy收左皮囉
winmx咁撚垃圾都提

唔識用就垃圾
你用佢嚟剩係dl mp3就梗係垃圾啦
但實際識用佢啲功能香港唔知有冇1%

然後比foxy收左皮囉
winmx咁撚垃圾都提

唔關foxy事

佢係美國堆協會搞先出事

果時foxy都未出現

winmx應該世界級別
垃圾foxy得華人用,成個一開就知唔pro,專dl垃圾用
免安裝中文版 好似用到
當年希哥d相依係靠foxy

當年識搵一定係高登post
foxy已經係二手資訊
但係好耐之前唔係有人用foxy比警察拉左咩?
如果Foxy係依家先出
應該紅唔到嚟香港已經收咗皮
因為私隱性太低 太多法律問題
當年都市傳說開左電腦 一開FOXY 你電腦入面D野就會比人搵到
方便還方便 入面DOWN既野99%犯法 咁都吹奏
機動戰士鋼彈00

講到2017
我都未download 到
小朋友幹大姐姐呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞