巫師十週年條片好簡棟😭

117 回覆
49 Like 2 Dislike
雖然好感動,但睇條片個結局似係揀左triss

識食緊係食ciri

應該係揀咗yen
杰佬話triss成日叫佢採集埋啲唔知咩草
然後就成日係*yen*間lab到做實驗

間lab應該就係放酒上面嗰個
yen=女主人

cdpr 都冇你地諗得咁長細
片中有幾多杰佬既SP?

識食緊係食ciri

邊度睇到揀左Triss
留名

識食緊係食ciri

邊度睇到揀左Triss

打完狂獵boss會出結局短片 講你擇左既結局
片中有幾多杰佬既SP?

我都係留意呢樣

識食緊係食ciri

邊度睇到揀左Triss

如果玩左ciri死 + 孤獨終老個結局條片就唔岩用
CDPR
btw 呢度有冇人玩gwent
好靚
其實係唔係要第一集玩先,第3集開始玩咩都唔明
希望cdpr唔好步bugthesda後塵
cdpr真係良心公司

唔覺wo
有興趣咪睇翻d背景,但就算直接玩都冇乜大問題

識食緊係食ciri

邊度睇到揀左Triss

我指呢條片點睇到係揀左Triss

識食緊係食ciri

邊度睇到揀左Triss

你up乜
btw其實上面d人係睇到triss企近geralt而yen近ciri先咁講?
咁嘅推斷好牽強
揀Triss定Yennefer
Triss
Yennefer
Triss
Yennefer

自己負皮先
Triss
Yennefer

抖M=yennefer
Triss
Yennefer

抖M=yennefer

一定係crones
合照有蘿蔔

roach係第二主角
女主角

諗返起可以同roach講嘢個side quest好好笑

果個quest正到 講野好灰詣

咩quest 邊度接? 好似冇印象, 我未爆blood and wine關唔關事?

我都係第3集開始玩
建議睇左國家勢力 同國王關係先
其實不如重制1同2啦
合照有蘿蔔

roach係第二主角
女主角

諗返起可以同roach講嘢個side quest好好笑

果個quest正到 講野好灰詣

咩quest 邊度接? 好似冇印象, 我未爆blood and wine關唔關事?

bnw任黎
Triss
Yennefer

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞