我宣布 泰國小姐 冠軍 5號

121 回覆
272 Like 2 Dislike
部iPhone 6仲靚過個冠軍

港姐2017 冠軍雷莊𠒇老豆原來係億萬富豪

香港小姐2017終於塵埃落定,冠軍由23歲來自多倫多的雷莊𠒇,原來老豆雷葆文係香港的十大傑出設計師, 人稱「設計多面手」,而且身家十分富有,香港及海外都擁有物業,傳聞係億億聲,在商界有頭有面。雷莊𠒇曾表示父親十分支持她參選,當然佢自己都十分有料到,作為唯一嘅海外突入佳麗,身高成5呎7寸,身材更加是十分惹火,因為佢係模特兒出身㗎!

她又開估雷莊𠒇的「𠒇」字之謎,她說:「其實我當年攞身份證嗰陣一直冇發覺,原來喺嗰刻已經寫錯咗,到我參選,我仲問大會做乜寫錯我名,佢哋話係跟住我身份證咁寫,我先發覺寫錯咗,我遲啲會去改番!」

樣衰都算 重要無腦

美貌與智慧都冇囉,屌佢老母tvb

堅7

有d似麥家琪 唔係話麥家琪樣衰

堅7

有d似麥家琪 唔係話麥家琪樣衰

7版麥家琪
佢個樣真係可以代表到香港女性
藝術既野你地識條鐵咩
內行人一睇就知個樣係抽像派啦
當年林潔瑜點解選唔到
當年林潔瑜點解選唔到

啲牙好似好過冠軍多多聲
sex141
不如我地睇下近幾屆泰國人妖選美

靚撚過港姐冠軍

咁先係選美

個下巴
搞乜撚野
8號冇冠軍都入到三強掛..

10號入到就驚人話造馬

而家5號 擺明係改錯節目名

10號個big big channel獎都似造馬啦

二百幾萬票
你信唔信有咁多人下載佢個big dick channel 而又同時會去投票
她又開估雷莊𠒇的「𠒇」字之謎,她說:「其實我當年攞身份證嗰陣一直冇發覺,原來喺嗰刻已經寫錯咗,到我參選,我仲問大會做乜寫錯我名,佢哋話係跟住我身份證咁寫,我先發覺寫錯咗,我遲啲會去改番!」

原來佢文盲

馮盈盈ig post幅相無冠軍

呢啲唔係上屆果幾件咩

呢啲唔係上屆果幾件咩

無錯喎
馮盈盈咪上屆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞