香港最廢dj -- 貴花田

82 回覆
16 Like 0 Dislike
把聲又尖又煩 講啲嘢又冇point
最離譜係講3句嘢有2句食螺絲
8成時間都係哈哈哈哈大聲鳩食
唔明點解可以撈咁多年

利申:公司有個老屎忽朝朝聽佢地節目
焗住要聽
三個人加埋,有化學作用既
車淑梅先係,把聲難撚聽到
morle
話佢係垃圾都侮辱咗d垃圾
哈哈哈哈哈哈哈

無第二句

哈哈哈哈哈哈 啊哈哈哈哈
哈哈 haha(阿婆式笑聲) 嗚呀哈哈哈哈
其實電台dj 人工有幾多
車淑梅先係,把聲難撚聽到

其實唔識分佢同白姐姐
好耐之前,梁繼章+梁思浩+貴花田,果時問題不大
因為雙梁講野都好,貴花田真係負責笑同下把位

走左梁繼章,加左曾志豪之後,貴花田多左野講問題先明顯
果時已經好悶,無乜點聽

再跟住梁思浩被踢,加返梁榮忠,直頭三個都無料到
已放棄,間中放假想有D聲先會開黎聽下
以前以為match左貴花田聲落梅小惠度
903 個西瓜點睇?
以前以為match左貴花田聲落梅小惠度

我一開頭係match台灣明星佩甄個種樣嘅師奶仔
點知一google完
好耐之前,梁繼章+梁思浩+貴花田,果時問題不大
因為雙梁講野都好,貴花田真係負責笑同下把位

走左梁繼章,加左曾志豪之後,貴花田多左野講問題先明顯
果時已經好悶,無乜點聽

再跟住梁思浩被踢,加返梁榮忠,直頭三個都無料到
已放棄,間中放假想有D聲先會開黎聽下

梁繼章 + cousin + 邵國華果時好聽
貴花田負責接電話或者入黎講一兩句都夠, 最多比埋佢唱主題曲

但貴花田根本就冇料冇口才去做DJ
我都係N年前公司有老屎忽聽我又要迫住聽
嗰時係曾子豪同貴花田,另一個唔記得名

真係悶到嘔,日日聽覺得有上緊香討/BK/同d長輩出去飲茶既感覺,講埋d老年爛gag以為自己好風趣
903 個西瓜點睇?

又係無point,下下比森美話兩話就做yes men.
麻脷最撚港女。
西+d訪問擺明睇人唔撚起咁。
903 個西瓜點睇?

森美成日要人認同佢講野
佢講咩都要岩哂
人地講兩講又要屌人錯
有d難頂

Btw 冇森美得反西瓜同小儀個節目悶到唔想睇
903 個西瓜點睇?

森美成日要人認同佢講野
佢講咩都要岩哂
人地講兩講又要屌人錯
有d難頂

反而依家無小儀反而仲好,小儀已經同豬衰傑同級
沒有最廢,只有更廢,豬閪傑就係人辦 ,表達能力都有問題

傑好似都少講嘢,不過都覺佢表達能力有問題

森美成日要人認同佢講野
佢講咩都要岩哂
人地講兩講又要屌人錯
有d難頂

小儀做左咁多年真係完全冇進步過
冇人傍住唔識做節目

我諗電台界都應該無試過放逐一個DJ去搵公園

森美成日要人認同佢講野
佢講咩都要岩哂
人地講兩講又要屌人錯
有d難頂

小儀做左咁多年真係完全冇進步過
冇人傍住唔識做節目

做慣下把位 森美永遠都係上把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞