[ATC]熱帶氣旋珊瑚/瑪娃航空交通集中討論區

86 回覆
4 Like 0 Dislike
星期日uo 21:20 東京返到香港有冇機會?
驚佢cancel班機既話依家可以點做?
一早去機場等候補機位可唔可行?
星期一要返到香港開工
唔該巴打

no problem la

唔打風都cancel 架啦

上左機,佢話delay半個鐘
冇取消算好了

聽日12點uo飛日本 安唔安全
個風系米未最接近香港

星期一要返到香港開工
唔該巴打

冇取消算好了

聽日12點uo飛日本 安唔安全
個風系米未最接近香港

台北返緊黎
好多機GA
好多機GA

行緊雷
好多機GA

行緊雷

最近每日黃昏都係咁
Thunderstorm 嘅 downdraft 係 wind shear 甚至 microburst 嘅其中成因
Microburst 係好危險,聽到有都冇人會搏
不過就算落到地都冇用,著咗紅閃冇 ground staff 都係泊唔到位開唔到門
星期一要返到香港開工
唔該巴打

冇取消算好了

遲左一個鐘落機
uo 好波呀
好多機GA

行緊雷

最近每日黃昏都係咁
Thunderstorm 嘅 downdraft 係 wind shear 甚至 microburst 嘅其中成因
Microburst 係好危險,聽到有都冇人會搏
不過就算落到地都冇用,著咗紅閃冇 ground staff 都係泊唔到位開唔到門

聽日日本時間3點幾機反hk 唔知會唔會取消利申 香航
聽日日本時間3點幾機hk 唔知會唔會取消利申 香航

反機就有你份
聽日日本時間3點幾機hk 唔知會唔會取消利申 香航

反機就有你份

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞