【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)#2

142 回覆
9 Like 0 Dislike
[ATC]熱帶氣旋帕卡航空交通集中討論區2
https://lihkg.com/thread/376284/page/33

巴打有無諗住下個post直接唔要名,
[ATC]熱帶氣旋航空交通集中討論區
[ATC]熱帶氣旋帕卡航空交通集中討論區2
https://lihkg.com/thread/376284/page/33

巴打有無諗住下個post直接唔要名,
[ATC]熱帶氣旋航空交通集中討論區

仲有幾頁
應該夠時間等馬娃出世掛
古超下星期又打到嚟,調下調下,準備連續3個星期日都打風啦

唔打由至可 一打就排住隊黎
禮拜日係咪真係有機會打到黎
我禮拜日就飛台北 有啲灰灰地

有,50%

有,50%

望就望delay 唔好取消
WTPQ21 RJTD 311800
RSMC TROPICAL CYCLONE ADVISORY
NAME TS 1716 MAWAR (1716) UPGRADED FROM TD
ANALYSIS
PSTN 311800UTC 19.2N 118.4E FAIR
MOVE ALMOST STATIONARY
PRES 998HPA
MXWD 035KT
GUST 050KT
30KT 180NM NORTHEAST 120NM SOUTHWEST
FORECAST
24HF 011800UTC 20.3N 117.6E 50NM 70%
MOVE NNW SLOWLY
PRES 992HPA
MXWD 045KT
GUST 065KT
48HF 021800UTC 21.5N 116.7E 95NM 70%
MOVE NNW SLOWLY
PRES 985HPA
MXWD 055KT
GUST 080KT
72HF 031800UTC 22.7N 115.7E 130NM 70%
MOVE NW SLOWLY
PRES 985HPA
MXWD 055KT
GUST 080KT =

好停啦
好慘

呢個post至少有6個鐘左右命

真係得6個鐘唔夠

好停啦

我不打了
術語俗稱列表可以再加:
DH
中出
貓5
五隻貓

食下沉
醉警
十小黃……

諗到再加
術語俗稱列表可以再加:
DH
中出
貓5
五隻貓

食下沉
醉警
十小黃……

諗到再加

裸跑
南海之王
呢兩個都可以加埋?
btw是咪可以過埋新post
颱風追擊
此帖文已停用,請在以下帖文集中討論:
【颱風追擊】1716號 瑪娃 MAWAR(18W)+1715號 珊瑚 SANVU(17W)
https://lihkg.com/thread/382568
下禮拜二朝早飛
會唔會飛唔到

下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞