[Minecraft] 24小時休閒生存伺服器 開心版/正版 無白名單 慢生活

65 回覆
5 Like 1 Dislike
quote]
打怪係咪冇錢 同埋有d delay

打怪點解有錢... (無裝果個插件, 要錢可以去SHOP入面個ATM換錢, 黑曜石,地獄石貨幣)
delay因為server唔係香港, 100 ping左右(之前租ser係香港成日死ser )

加油 頭先入左黎 冇玩幾年 打怪all miss 心諗咩事 打多陣原來delay

打怪miss應該係操作問題

可能係啦 企埋係面前都miss 一定係我滑鼠問題[/quote]
其他玩家無出現依個問題

打怪點解有錢... (無裝果個插件, 要錢可以去SHOP入面個ATM換錢, 黑曜石,地獄石貨幣)
delay因為server唔係香港, 100 ping左右(之前租ser係香港成日死ser )

加油 頭先入左黎 冇玩幾年 打怪all miss 心諗咩事 打多陣原來delay

可能係啦 企埋係面前都miss 一定係我滑鼠問題

其他玩家無出現依個問題

其他玩家無出現依個問題

得佢有事可能係個ser針對佢

其他玩家無出現依個問題

可能比microsoft當我用老翻windows 唔比我玩啦 個ser得兩個人其他人又冇事

你幾多ping?
正版?

其他玩家無出現依個問題

可能比microsoft當我用老翻windows 唔比我玩啦 個ser得兩個人其他人又冇事

滑鼠左鍵係攻擊喎, 會唔會按左右鍵呀

其他玩家無出現依個問題

滑鼠左鍵係攻擊喎, 會唔會按左右鍵呀

我好似按左中鍵

唔怪得打唔到怪啦, 滑鼠左鍵先係攻擊呀,
W係前進, A係向左走, D係向右走, S係向後行

其他玩家無出現依個問題

你幾多ping?
正版?

正版啊 不過唔玩啦 microsoft咁串 當幫你地兩個推下post

唔緊要, 多謝你既參與, 感謝你推POST支持
PISH
線上地圖: [url]http://168.1.74.15:9413/[/url]
lm
Relaxing Survival Server (小型生存)

特色玩法 (9/2017版本):
24小時開放, 無白名單
正版開心版 可一同進場
火會燃燒, TNT可以炸爛野, CREEPER唔會
領地插件, 保護家園 (教學係1樓)
已內置自動清除紅石連閃功能
唯一管理員, 不會影響玩家進行遊戲
無規則, 自由奔放無拘無束, 只要唔玩死SERVER, 做乜都可以 (舊POST規則已不適用)
線上地圖, 方便偵察
有創造世界, 每人可領取一塊100X100有保護既地入面用Creative Mode砌野
小型商店 (可以換錢的物品有: 黑曜石, 地獄石, CD, 不死圖騰)
簡單副本 (可刷 不死圖騰, 史萊姆球)

一般指令
/sethome 可以設置2個家
/home 回家
/back 返回上一次死亡 / 傳送的位置
/tpa 傳送到其他玩家的位置
/hat 將手上的東西放在頭上, 可解除綁定詛咒
/co i 查看被破壞的記錄, 然後去尋仇
/mutechat 關閉文字頻道
/bal 查看身上擁有的money
/money 查看身上擁有的money
/help 查看其他可用的指令

希望入黎玩既玩家都可以開心遊玩~

今日下午受到大量流動IP開心版小號洗登入登出,
導致server出現lag既情況, 而加開返白名單, 但其他所有既setting無變

想加入既新玩家,
可以係post度留game名 或
入Discord: https://discord.gg/t9yDcvG留game名 或
RC: 20167559 申請會員個欄留game名
今日下午受到大量流動IP開心版小號洗登入登出,
導致server出現lag既情況, 而加開返白名單, 但其他所有既setting無變

想加入既新玩家,
可以係post度留game名 或
入Discord: https://discord.gg/t9yDcvG留game名 或
RC: 20167559 申請會員個欄留game名

he is back.
he is back.

認住哩條痴線佬佢好痴線
omg
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞