招聘“全能助理”乜撚嘢工黎?

98 回覆
14 Like 121 Dislike
全能助理

職責:

負責網店所有大小事務,包括:執貨、包裝出貨、倉務、收貨、人事、行政等;

網店平台的相關工作,如產品上架、執圖、產品包裝設計、庫存管理等;

優化關鍵字及介紹,提升產品竟爭力及暴光率等工作;

使用AI智能軟件優化工作;

尋找具潛力新產品、開發產品及優化產品包裝、新渠道,以推動網店銷售;

跟進及處理日常營運與文書工作,包括訂單管理、網店後台管理、安排發貨包裝等工作;

兼任上司助理,處理上司指派的工作及個人事務及活動

要求:

兩年或以上相關經驗,熟識網店營運者優先考慮。

熟悉網店平面設計圖片、商品包裝設計。

懂AI智能軟件繪圖或制作優先考慮。

具備創新能力、獨立思考、肯學肯做、工作認真有熱誠、細心、有責任心、願解決問題。

薪酬: $18,000.00至$22,000.00(每月)

https://hk.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=0fd09507437b4ea4

萬能助理
自己開間黎做好過
實不相瞞 禾仲識派傳單 做熊貓
兼任上司助理,處理上司指派的工作及個人事務及活動

兼職做埋工人?
正確名稱即係阿四
雜工囉
10個位淨係請1個人
全能奴隸
起碼3倍人工先叫有得諗下
英譯 Almighty Assistant
工作內容同自己開公司冇分別
網店仲要開鋪成本低
即係打雜
打助理咪算
協助處理網店日常營運及執行上司委派任務,設有在職培訓
講到咁具體盞俾人屌
18-22k 都on撚9
上司:
我屋企個廁所塞咗,陣間收工同我上去通渠。
順便經過街市幫我買條魚同買埋菜。
又係呢啲畀得皮幾兩皮嘢就以為自己係耶蘇嘅傻閪老細
aka 水魚
專才都唔做
CEO
全能助理 (打雜)
Logistics
Operation
Marketing
Business Development
Admin
Secretary

You are not hiring an assistant, you are hiring a slave
比盡先得22k
即係做sec出面都3萬起跳
咁英文係咪Almighty Assistant?
人工咁撚低 剩係要兩年經驗都唔止咁嘅價啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞