保錡背菊梓喬孔雀開屏 暗追失婚索爆「體育女神」

80 回覆
5 Like 38 Dislike

歌手菊梓喬(Hana)與組合ERROR成員保錡的緋聞傳得鬧哄哄,2人更被網民斷正買廁紙,惹來同居之嫌,之後又盛傳2人紋上綠色心心紋身定情,似是認定對方。可是他們至今不只沒有承認戀情,反而傳出「菊保戀」已無疾而終,據知跟保錡喜歡「孔雀開屏」的性格有關。

有指保錡近日已按奈不住雄性開屏基因,正向現年38歲的「體育女神」黃捷穎(Vinky)埋手。據知,保錡是在大埔一個跑會認識對方,雖然Vinky結過婚,但對方樣靚身材正,足令令保錡心心眼,保錡對道對方有意投身演藝界,更介紹圈中猛人給Vinky認識,並助她增加知名度,保錡如此貼心照顧,令Vinky相當受落,2人近日更在大埔運動場練跑被斷正,跟住再齊齊食消夜,好Sweet。Vinky在8月時在社交網更顯示出對保錡有好感,上載與保錡跑步合照,並留言:「之前我一直孤獨地跑,謝謝@k_p0k1(保錡社交網帳號)!」一切盡在不言中。

Vinky雖然就快40歲,但依然索到冇朋友,在社交網毫不吝嗇派水着福利,在退役後變身KOL做活動司儀工作,又轉行做插畫家,近日更勇闖娛圈,先後參加《中年好聲音3》,成功殺入100強,以及參加選美真人騷《美麗40路》,相比Hana如今事業在樽頸位,對保錡來說,Vinky更具新鮮感。
佢碌鳩究竟有幾痕 唔拍拖一陣係咪會死
16到40 歲佢都食得落
「體育女神」黃捷穎(Vinky)

點解佢被人捧上天,但同齡嘅芯0就彈到一文不值?
真係好樣衰
因為雙標?
運動開啲皮膚緊緻好多
大雞雞
保錡依家當咗集郵係人生目標
因為咁所以成名呀
係女都可以一試只要未犯法
跑步可以食女好正能量
乜跳舞唔係運動?
一位係田徑主力,另一位係舞蹈主力
佢係想屌閪
幸福賓州
年中都唔知屌幾多,係呢兩個開咗名啫
見高踩見低捧
連登係咁
運動完又要配種了
八両金嘅樣又無錢 無才華兼閪格 但偏偏16-40都有得食 可唔可以開班授徒
幸福賓周
又準備食索女
真係幸福賓周
咁既人無食開風扇都無人信啦
對奶堅定流?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞