做開賭業,終於鼓起勇氣跳出來接顧問job做之你問我答

230 回覆
40 Like 150 Dislike
你試過?
乜撚都未試過就話人做唔到
同班廢老既思想有咩分別
我唔係話做到/支持佢
但你乜撚都未了解過就一口咬定做唔到
就真係好撚ON9囉

個眼界只係得馬狗
都幾撚慘
佢一直講因為無可能贏年薪幾千萬嘅精算師

其實professional gambler贏嘅對D莊黎講都係細數 同埋D莊只需要唔做佢地生意就得

佢呢D一直講唔會有方法賺錢嘅人 根本等於幫莊宣傳 唔好諗/用正ev方法
Matched betting 會唔會穩贏多d?
中大教授證明左賭得過
證明左要識stat
試條毛咩

呢場就今晚歐聯 外圍大公司黎既,點樣細波0.8, 降一個盤反而滿水

我再揾埋bet365個賠率出來,功課都唔做就學人賣料

外圍賠率都cap埋出來,你係咪以為自己好撚醒

怕你條傻西唔gur,我揾多場比你

兩場都係歐聯,夠正式啦掛,而且都唔係馬會 點撚樣用外圍賠率抽水啊
信果個都弱智
你有冇讀過中學
一個實驗都唔係拎2個例子啦
得2個例子証明到D咩
不過你鍾意就好 其實我只係9UP
點知有人咁証明去CAP圖復我
係幾好笑既
因為個情況根本係唔會出現囉
作故仔扮專業呃9人
仲要柒既
大賭變李嘉誠都識貼幾張贏幾十個既事後飛飛出來引人落搭

不過佢都係講下佢個賭法
類似教學模式咁

你又無參與投注
正如睇下威廉病爾d賠率做參考但無落注
我諗又告唔到人既

講下自己點賭唔會有罪吧

同埋今時今日好多移民撚
睇下人地點賭法我覺得ok既
討論下出面d professional gamblers 點賺錢

真係睇唔到點犯法
https://www.reddit.com/r/arbitragebetting/s/8GDKe3oMEf

既然你要例子
又話咩模擬器

咁我直接比Reddit 你自己睇好過

睇唔睇係你自己選擇
如果你要屌我同Reddit 個community 都係做假
我都冇計
Match betting 刷人頭再打負盈利
肥肥
跟打水軟件
唔會自己開個皇冠同365逐個逐個睇咁醒目
咩係打水軟件, 最近其實都想試下,
我玩果個首充20% 打12倍,
但佢都例左好多規則防打水咁。。。
跟呢個網入面既模式買就ok?
你要check返odds 隨時唔同左
明白, 呢個網係咪長期有更新同免費,第一次見
reddit都冇聽過
你咩網
易遊
真係無咩研究

討論區黎 所以可唔可靠你自己衡量
打完水出唔出到款都成問題

建議係合法既環境做以下

買張大贏家殘卡
用IM/FB打PB
最理想打晒佢

打完12倍後有剩就用AG同PB對賭百家樂
然後即時提款走人

蝕少少水但保證出到
依家仲有沒人會用程式套利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞