想刺激消費?週末本地消費優惠有冇得諗

15 回覆
3 Like 10 Dislike
大家假期鐘意北上,鐘意上嘅人會繼續去
但如果每星期全港都搞消費優惠,食飯睇戲買嘢
用八達通啊,alipay,wechatpay
最簡單直接嘅方法針對返本地人去比優惠
總之每個禮拜都有,肯定會有大把人留低消費
呢啲要長期搞 唔好每月一次,將消費習慣改變返
好過掉錢搞貴價美食攤位
瞓醒未呀?呢度係香港呀,點會有益本地人嘅優惠呀?所有優惠都係益大陸人為先㗎啦。
1折都要搭台,30分鐘限時用餐,你排埋我個份
搞乜優惠我都唔要
我係鍾意拎啲錢去日本韓國泰國台灣深圳澳門珠海洗都唔益你香港班商家
周末唔加價都偷笑 on956日永遠都貴啲咪唔消費
消費者想要坐得舒舒服服 冇人催交檯埋單 選擇多唔洗排長龍 有服務但唔洗加一
唔係要你平十蚊八蚊
政府冇得過河濕腳你唔駛諗。
講得啱,不過而家好多都未必爆. 都仲催真係好西
趁週末假期cut下午茶就有
係講緊下午茶時段,勁多吉枱,坐到走都好多吉枱,佢都要你搭枱先。
冇生意仲cut...
香港人想做返個人,如果唔係可以令香港人似返個人嘅方案,都唔會收效
改善冷氣機滴水先,條條街都滴水點出
消費優惠既成本邊個比?
大你老母家 我未撚試過北上 咪撚入埋我數 屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞