讀完/讀緊POLY MOT/MPT既朋友

11 回覆
0 Like 0 Dislike
想知道讀書嗰兩年係咪超級chur
如果做好時間管理仲有冇時間返part-time??🙏🏻
另外仲建唔建議人讀🫣
入到再講
讀護士
已有offer,但未交留位費🫣
呢啲schedule上嘅嘢seminar/interview嗰陣又唔問
讀左咪知
日日上堂同返工時間一樣,未計做功課同温書
返條毛part time咩
兩科都有Offer?
你係讀緊mot定mpt?
你過兩個月收到time table咪知
第一個sem6科,上堂2個鐘+lab 2-4個鐘不等
5月頭考完試,放個星期6日又上summer sem直踩到8月,再9月開sem, 年尾出實習,出完就開sem上堂 loop住黎
仲返part time, 驚你d midterm炒到呀媽都唔認得咋,放假就係温書,上完堂返到屋企都係温書

唔好以為係其他科咁上果兩個鐘堂得幾十頁ppt先得嫁,平均100頁起跳呀d 醫療科仲未計其他supplementary既notes case study
生理學、解剖學應該都背撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞