(AB12)【全連登各台均可領取肆佰蚊】 立即領取 $$

10 回覆
0 Like 0 Dislike
大家好,冇經過大家既同意就開左呢個po,真係唔好意思。為咗表達歉意,我哋會送出400元嘅回饋福利,活動係真實有效嘅,會即時到帳!我哋【創意台】同【時事台】合作舉辦呢個推廣活動,依家同大家介紹一下活動內容,大家可以留意下,多謝🙏!

PM聯繫群活動專員領取.立即領取!🎁
咩事先,邊個加我入黎嫁?
呢個係咩群黎?
點join呢個活動嫁?
簡單黎講,就係希望大家幫手關注等。大家係幫助我提升知名度同粉絲量嘅同時,仲可以賺D推廣費!今次活動唔需要大家付出任何野,只需要利用少少空閒時間郁下手指就得嫁啦!如果你有多既空閒時間,收入都幾可觀嫁!如果有咩唔明嘅,可以私信活動專員
收到啦收到啦,仲以為係呃人既添
淨係開po?唔開tinky winky?唔開dipsy?唔開laa-laa?
有冇人都收到以上嘅WhatsApp群組轟炸?
明明已經退出咗,但係又瘋狂add我哋入去
遇過一次

所以我唔退出,繼續留喺入面視察
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞