大量 Samsung 機出現綠線綠屏

214 回覆
30 Like 78 Dislike
我係上朗豪坊40樓三叔維修中心
無諗住返原廠
成2200
大陸整機d片好似有講過熱溶左焊點
利申唔用手機打機,so far未有事
收皮啦你三叔狗屎
Iphone13出事率同你三叔整炸彈同激光劍個出事率有撚得比咩 慢慢返去玩激光劍啦撚狗
你咪去同班俾2千幾蚊整mon嘅苦主講佢哋只係個別例子叫佢哋收聲囉
應該pr 公司黎 長期有班人黑sale
應該係排線個位,過熱或係水氣入左,就會咁

但睇返有部分人換完,過一排又再有呢個問題

點解三星做野咁撚on9,排線問題,華強北專家重勁過班三星佬
iphone 唔係用 AMOLED?
iphone同三星拿mon嘅貨

係qc出左問題
任何野去到香港都變閪
關咩事,擺明設計上有缺憾
點會同一時間有大批苦主出現
13 pro 都集體綠線
仲要預Apple care過咗即黎
果日book左去整,前面隔離都係綠mon
仲要啲藍精靈話整唔到,要直接trade in
個量有撚得同你班三叔苦主比咩傻閪 返去玩激光劍啦
無乜數據support嘅野唔建議咁惡
兩邊都冇數據統計過
全部都係“覺得”多啲少啲
iPhone有LG mon溝淡咗
samsung呢個位抵屌,apple都係用佢mon,都無咁多人中綠劍
apple 有用LG mon, 不過 用三叔mon嘅sony xperia 1同 5命中率仲高過三星可能本身散熱做得衰
咁大篤米青
我屌你老母臭閪啦 屈屈屈 你班ifandog就係到屈啦 你無就等於其他人無?我用咗咁多年samsung夠無壞過啦屌你老母
咁你一個等於全世界呀屌你老母爛臭閪死毒撚 唔好咁撚自我中心啦 網上鳩嗡周圍吠你就叻 現實咪油頭毒撚loser

iphone 13 pro max 白mon問題 通病
https://lih.kg/kggqtT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

到底邊撚個先周圍柯尿周圍吠周圍咬呀 ifandog
開心到喺入邊溜咗出嚟
呢度啲ifandog 好鬼惡
佢哋鬧人就得
我s20 7月中左
不過好似400整左
真 早幾個月 屋企人+身邊2個朋友都中招 不過佢地唔係線mon 都係白mon 去到apple發現原來好多人都係咁壞撚咗機 啲staff都默認係部機通病 話最近好多人有一樣嘅問題 但係都要你比2千幾蚊fix 垃圾apple 永不錄用
你地啲ifandog咪一撚樣 唔好扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞