究竟邊個弱智取消3.5mm?

198 回覆
307 Like 99 Dislike
無見識真係好可怕
係咪好想話比全世界知你有幾井底之蛙

所以我都想知點解有人咁鍾意電話無左3.5mm,改用藍牙耳筒千幾蚊,幾年自動玩完。
咁我好彩少少, 佢去到第 11個月發神經, 我果時都未為意咩問題, 當時亦十分忙碌, 過咗一年後, 我先開始認真去研究. 最後打去 CS, 條友仲搞笑, 話就算喺保養期內, 去電快咗都幫你唔到. 除非叉唔到電先會換比你. 我都 O 撚晒咀.
勁平仲有Dac
出街見用xperia嘅九成都係大叔嚟
出街咁多噪音都聽唔清楚 注意力又集中唔到 要咁高音質托 求其買個千零兩千入得下耳既藍芽就算啦 要享受音樂就買個喇叭屋企慢慢聽
宜家sony慢人大半年嘅問題解決未
轉插除左底噪,最大問題係轉唔到角度,始終冇咁好用
我都鍾意有返耳機窿,不過好彩我好少喺手機用有線。坐定定會用返電腦。
有底噪係你問題😀係人都知原裝係垃圾。攞少少錢出嚟買啦
冇,其實我都係木耳,係床到想用有線
個耳機都係cheap野 天龍c820 一千蚊貨仔
點解直插3.5 又唔覺底噪咁勁
冇理由要比幾舊買個轉插呱
用左排whxm5,見有3.5 即刻吉返條4n純銀
藍芽推啲聲好撚假
不過無聽過靚野點會介意
木耳聽唔到架,放心
如果去到iphone都cut實體sim嘅時代
儲值卡都自然要出esim
btw 已經好多儲值卡都出咗esim版
果陣即刻唔想買7
我有用過,不過我係90後。
最舊係用Nokia藍色個部,
當時仲未有出可以聽音樂功能,
但有錄音功課就成日錄方力申啲歌,
錄完就以3gp格式播,當時流行用mp3。
小學已經用Sony電話入mp4格式影片,
成日入電影影片係未係智能電話技術嘅機,
上堂坐最後排係到睇電影。

我就不嬲麻麻地3.5mm
會有吱吱聲
以前用針頭都無
不過轉插呢啲買太平
更加垃圾
依家就多咗Type C 有線耳機了,之前改用都花多一筆,依家直接用藍芽算,始終iphone 唔會音樂播放器,音質方面永遠做唔到專業個啲。
講真係街度咁撚嘈真係分撚到咩
曾經都痴迷過,幾千蚊一條線,幾萬蚊一對耳筒同埋兩皮野一部機
後尾發現根本留對耳筒就得
就算係CM,根本係街都唔會夠靜,為左個0.1%分別用幾萬蚊換黎真係ON9

話係屋企聽又係ON9
真係享受音樂既,係屋企整套音響系統仲好啦
CS 真係咁答我, 我聽完之後都極度意外. 雖然我問嘅時候已經離開咗保養期, 我其實係想問佢換電幾多錢. 佢嘅音質. 我真係唔介意比多幾舊水. 不過條友令我徹底卻步. 真係 寧願喺阿媽喪買冇咁嬲.
出街完全聽唔到外來聲音, 因住比車車鳩死啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞