動物園女員工打掃忘記鎖門 慘被3獅撕咬死 獅子已被安樂死

22 回覆
3 Like 3 Dislike

動物園女員工打掃忘記鎖門,慘被3獅撕咬死。(X)

園內飼養大約60隻獅子,園內約有0.6英里長的高架行人步道,讓遊客觀察獅子。(X)

園內飼養大約60隻獅子,園內約有0.6英里長的高架行人步道,讓遊客觀察獅子。(X)

位於克里米亞半島的動物園「Taigan Safari Park」在幾星期前發生一起恐怖致命意外。一名動物園管理員在清理籠子時,懷疑忘記將她與獅子分開的內門鎖上,慘被籠內的3隻獅子咬死。獅子後來被工作人員安樂死,以防止屍體進一步被殘害……

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E5%8B%95%E7%89%A9%E5%9C%92%E5%A5%B3%E5%93%A1%E5%B7%A5%E6%89%93%E6%8E%83%E5%BF%98%E8%A8%98%E9%8E%96%E9%96%80-%E6%85%98%E8%A2%AB3%E7%8D%85%E6%92%95%E5%92%AC%E6%AD%BB-033300593.html?feature.socialseeding=social
大愛左膠任由非法偷渡移民同一個結局
是否親俄 親俄不憫
硬係有d 人覺得自己好L 特別,天選之人,d 動物好鐘意自己
安樂死有幾安樂
臨死前有無得食埋大餐先
害死三隻獅子又係女人
傻閪死都連累三隻動物園獅子
佢死佢賤啦,做咩要害死埋獅子
本身呢d就係獅子天性,根本就唔應該動物園,根本就係害左動物,你話國家公園,保育果d另計
畜生一係生一係死,何來安樂死
本身呢d就係獅子天性,根本就唔應該有動物園,根本就係害左動物,你話國家公園,保育果d另計
有個人食
算唔算大餐
你唔係畜生咩?做咩咁話自己
安樂死?咁點將「咬死人類就要被處死」嘅訊息,向死剩獅子及後代宣揚?
黑里米亞 已經響戰火入面畀人打到皺曬咩?
咬死過/食過人既動物一定會殺死
因為呢D會令佢地覺得人類係容易獵殺對象
為防止佢地食過番尋味, 所以一定會殺死佢地
以為只係公義
咁睇見果D呢
動保撚成日幻想動物好純好乖咁
女人無鎖門獅子食佢 獅子食佢就要死 就係因果
咁唔殺晒啲強奸犯?
「呀辛巴仔舊年咬咗個阿婆,之後都冇返過黎啦,啲族群係到傳佢俾人類推咗落山崖」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞