Pokemon TCG Pocket (3) 偷跑開始!唔洗用VPN啦!

206 回覆
0 Like 2 Dislike
得卡挑戰唔會出現三星或以上
娜姿真心神卡
勁好用
想問物品卡要點拎
打教學或者商店買
原來比卡超ex無得進雷超
有得進就好賺
就比人打死果陣進化
輸2分變輸一分
你將比卡超ex當成係小智隻比卡超
咁你個觀感就會fit哂
大脾鳥屈到
唔好用game concept掉落tcg到

小呆獸超絕UP
LM
Lm
歡迎大家加我

港台開server 之後會唔會又重新開始?
依加有哂繁體 唔覺會再拆server?
重開唔難追進度 但好似無咩必要
重新開一定玩日本 課金都平啲

睇死臺仔唔比多謝
得一個SERVER, 隻GAME其中一個賣點就係同唔同國家既人交換卡(未實裝), 所以唔會分SERVER啦
送完沙漏之後好似難抽左咁,定我呢2日黑仔左抽左2日幾個ac都全白卡
更新完之後乜都抽唔到....
包包白卡
本身隻game就好多白卡
第1-3張普通卡 (白卡)
第4張 (皇冠0.04%, 3星0.222%, 2星(全圖ex/全圖訓練卡)0.5%, 1星2.572%, 4銀(普通ex) 1.666%) = 5%
第5張 (皇冠0.16%, 3星0.888%, 2星(全圖ex/全圖訓練卡)2%, 1星10.288%, 4銀(普通ex)6.664%) = 20%

目標係 普通ex/全圖ex/全圖訓練卡就.......
第4張 = 2.428%
第5張 = 9.712%
平均10包開1張
無進度要追
抽少每日2抽啫, 30日就300張卡
課1次$788應該抽到490張卡啦
但更新完到而家連張廢閃都抽唔到wo,你講第5張都有20%啦,我仲要抽3個ac都無,除左每日2包之外,中間營連仲送左2包⋯

唔係暗改咁咪應該係我黑左
可能暗改
又可能你黑咗

我就成日都黑
機率只供參考, 實際都係睇個人運氣
抽個十包八包係睇運氣
抽返幾百包, 就真係平均20%

隻GAME乜都唔洗做, 日日送2包, 抽黎過下癮啫
都係,只係意外係咪暗改左姐
更新之前都玩左成個禮拜,手上既卡都夠玩既
夠玩就留返d沙漏, 等佢全球正式營運
再睇下有乜搞作(e.g. ex抽卡機率up) 再抽埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞