NVDA集中討論/哭喪區(14)

745 回覆
0 Like 0 Dislike
屌你 夜盤 派錢? 入返少少先
4點撚狗一貫作風
邊個網可以update d 睇到即時盤前?
頭先有插到?
你搞清楚自己睇咩位先
如果起碼睇160以上既,140定145冇咩分別
尤其是你本身低位有貨,溝完之後更加冇分別
如果睇150就升完 倒v既,咁不如唔好入 唔值搏
話說轉燈果下見到個倉夜盤都負幾千仲以為插得好勁
原來唔小心set左hkd😂嚇能親禾
開個牛牛account算啦,睇盤最方便
我前年都係為左睇option開牛嘔,齊頭入左一萬鎂
今年頭輸剩4千幾,依家谷到上37k
炒咩reward咁大?你好似係靠正股贏返
守住143先睇下先啦
大倉細倉都係買同一樣野,一樣都係dwac phun gme nvdl
瘋狂翻滾
盤前唔洗太上心 琴日都低開
你話即日鮮就話姐,長揸又睇好既話,可以自己覺得岩價就入
年頭5k鎂起手,依家10k
癲佬炒咩谷上37k想學野
我屌你老母臭閪咩
激撚到我跳起
我頭先夜盤落單142.95加注
點知落單類型係盤前+盤後+盤中,所以冇買到
我即刻落返夜盤單 成功買左
同之前買既138溝完之後係均價140左右
點知原來我盤前+盤後+盤中張單冇取消到
岩岩盤前又跌返142.95幫我買多次
搞到我而家均價141.5
真係屌你老母臭閪,貴撚左成個半 止蝕又輸多左 賺又賺少左
我明明記得取消左張單
垃圾支牛,落單就落單啦,仲分盤前夜盤 屌你老母
岩岩143即刻賣返買多左既貨出去
又蝕多次手續費
今日淨係買錯蝕左手續費都蝕撚左幾轉
on撚9
(真倉實彈)N卡股王不死,先買為敬!!!!
https://lih.kg/bNcAKrV
#27 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
個半唔緊要啦😂
係嬲點解會發生咁on9既野
我之前落左張好平既買入單
所以總共有3張單
我應該係冇睇清楚
取消錯左好平嗰張單,冇取消到142.95張單
真心好撚on9,分乜撚野落單類型
支牛啲落單問題我唔係第一次中伏
係會躁
個半係nvda
nvdl就2%
而且唔係自己買貴左
係本身有平貨,出埋啲咁既on9野無啦啦輸鳩左2%喎
個心情點同
屌 真心on撚9
一係添多少少貨補償損失🤏
岩啊 如果倒跌既話止蝕都輸多啲
搞唔掂 真心極躁,我直接144買都唔會咁嬲
只會怪自己fomo買得早
真係唔知點解可以咁on9,計埋今日錯幾次出入手續費 應該輸3%先岩
無撚啦啦輸鳩左3%
算啦,賣撚哂佢冇眼屎乾淨盲
搵其他野炒下
jm9
垃圾股,又要屌
口high下姐,唉 屌
不過見撚住個均價真係好撚眼冤
最好財報升撚到180啦
如果唔係彌補唔到心靈損失 😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞