成日傳習生不穩.習生做埋呢幾件唔做,其實係D一外宣傳出來.

7 回覆
4 Like 2 Dislike
仲有好多人信習生不穩. 信唔係問題,你都要睇事實.
依家事實係中共繼續反美反西方, 人權問題唔退讓.
南海繼續強硬. 一成不變. 經濟問題不理.點解仲信佢權力不穩??

佢講得幾好. 點解成日傳習生不穩.
1) 暗渡陳倉. 掩蓋會做既野. D人集中佢不穩消息.
2) 假扮中共國內會轉向.令外國唔判.
唔會太針對中共,認為中共會改變.
(老美選舉前,令老美不會有大動作對令中共)

https://www.youtube.com/watch?v=3eyg67-0SK0
侃侃为何习近平失势沉渣再起,川普当选几率几成

remarks:
平時鬧中共都係無關痛癢. 當有需要時就去幫中共做一D宣傳
一D出來大聲話習生不穩.講到一定不穩.
無質疑信息可能錯.
呢D人可能本身就係有政治任務.

tldr
onL9
廢老9up YouTuber 都好睇
與其擔心大大個王位
不如擔心自己份工保唔保得住好過
救股市/樓市的確唔係習囝作風
傳左好多年
新質新產力被人加稅加到30-40%
中共國內經濟PK.希望放水救到經濟.

股市佢攪死左(本身死死地),
想攪番起佢.(成日玩爛左,先想去整番好)
又想國慶75週年衝喜下.
樓市問題,年頭已經開始攪(唔係房住不炒),攪唔起.

最終佢都係借錢幫國企,同地方政府.
好似無派錢給市民
同以前作風有咩野唔同???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞